News

Ce zicea Mario Iorgulescu în trecut despre revenirea în România: „Nu am de ce să mă întorc”

03.10.2019 | 10:18
Ce zicea Mario Iorgulescu in trecut despre revenirea in Romania Nu am de ce sa ma intorc
ADVERTISEMENT

După accidentul în care a murit un tânăr de 24 de ani comis de Mario Iorgulescu, apar tot mai multe speculații despre cum ar putea scăpa acesta de răspundere penală. În mod normal, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal ar risca pușcăria, dat fiind că s-a descoperit că acesta era sub influența drogurilor la volan. Niște mesaje postate mai de mult de Mario pe rețelele online pun într-o nouă lumină posibila întoarcere a acestuia în țară.

Mario Iorgulescu n-ar fi vrut să se întoarcă în România acum 3 ani

În urmă cu ceva timp, întrebat dacă vrea să revină în țară, Mario le-a dat de gând prietenilor virtuali. Se știe că acesta este atras de Geneva, ba chiar și-a găsit acolo, la un moment dat, și ce să muncească pentru a avea din ce trăi. Mario a oferit de acum ceva timp câteva informații relevante despre stilul de viață pe care l-a dus.

ADVERTISEMENT

A spus că nu are prieteni în țară, deci nu ar avea, dacă ar sta în străinătate, pentru cine să revină pe plaiurile natale. Mesajul transmis de Mario în anul 2016 este unul destul de elocvent pentru psihologii care s-au întrebat de ce a urcat beat și drogat la volan. Din acel mesaj reiese foarte evident lipsa de afecțiune a acestuia, chiar dacă are părinți cu un statut special aparte.

mario iorgulescu
Fiul șefului LPF a fost transferat în străinătate pentru a fi tratat în urma accidentului din noaptea de 8 septembrie. Sursa foto: adevărul,ro

„Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus”

„Nu am de ce să mă întorc. Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate”, este o parte a mesajului de acum 3 ani care astăzi poate fi privit dintr-un cu totul alt unghi.

ADVERTISEMENT

„Îmi cer scuze anticipat faţă de cei care nu sunt incluşi în acest mesaj. Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus, le mulţumesc din suflet părinţilor mei pentru oportunitatea asta şi cam atât am de spus, îmi cer scuze încă o data faţă de oamenii care nu sunt parte din categoriile menţionate mai sus. O zi bună va doresc tuturor”, a mai spus atunci fiul lui Gino Iorgulescu, scrie a1.ro.