Life

Ce zicea Oana Zăvoranu despre Raluca Pastramă și relația ei cu Pepe. A prevăzut despărțirea?

03.11.2020 | 11:19
Ce zicea Oana Zavoranu despre Raluca Pastrama si relatia ei cu Pepe A prevazut despartirea
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu a avut o părere foarte bună despre Raluca Pastramă, partenera lui Pepe, iar în urmă cu mai bine de 8 ani, actrița de telenovele pare să fi profețit într-un fel faptul că acest cuplu nu va rezista foarte mult.

Pepe s-a cuplat cu Raluca după divorțul răsunător de Oana Zăvoranu din 2011, iar vedeta din serialul „Sacrificiul” a pus atunci toate tunurile pe Raluca și fostul ei soț, declarând că între cei doi nu există iubirea pe care o afișează în public.

ADVERTISEMENT

Oana a fost extrem de deranjată de anumite declarații făcute de Pepe în urmă cu 8 ani, când cântărețul a mărturisit că a cunoscut-o pe Raluca în timp ce era cu ea.

Oana Zăvoranu nu a crezut în sentimentele lui Pepe pentru Raluca

„Kate cu William sunt pistol cu apă. Gorilele s-au înghesuit ca să îi apere de mine. A zic că a fost cea mai importantă zi din viaţa lui pentru că era ziua lui. Dacă a plâns de ziua lui înseamnă că şi-a dat seama că trebuie să rămână cu ea şi a plâns.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste nu e reală, nu se iubesc, dar se potrivesc. Ea, săraca, îl iubeşte, la antecedentele ei e mai greu să găsească altul”, a fost reacția de atunci a Oanei Zăvoranu, care nu a crezut nicio clipă în sentimentele lui Pepe față de brunetă.

Afectată de faptul că Pepe și-a refăcut viața imediat după divorțul de ea, Oana a atacat-o de mai multe ori pe Raluca, legându-se chiar și de aspectul ei fizic.

ADVERTISEMENT

Atacuri legate de aspectul fizic al Ralucăi Pastramă

„A zis că a slăbit! Cum? Piciorul ei făcea cât Pepe tot! Și cred că are 40 la picior. Eu am 37, că sunt o finuță. O delicată, că așa mi-a fost creșterea…”, este doar unul din atacurile făcute de Oana la adresa Ralucăi de-a lungul timpului.

„Raluca Pastramă să ne mai lase cu postările pe Facebook , pentru că playback-uri poate face și un surd”, mai spunea vedeta acum mulți ani într-o emisiune de la defunctul post Acasă TV.

ADVERTISEMENT