Life

Ce zodie ești în horoscopul african și cum arată anul 2022 pentru tine. Previziuni pentru martie-decembrie

Află ce zodie ești în horoscopul african și ce aduce următoarea perioadă a anului pentru tine! Martie, iunie, iulie și septembrie sunt cele mai bune luni pentru multe semne zodiacale.
11.03.2022 | 13:45
Ce zodie esti in horoscopul african si cum arata anul 2022 pentru tine Previziuni pentru martiedecembrie
Horoscopul african pentru anul 2022. Foto: consciousreminder.com
ADVERTISEMENT

Descoperă ce semn zodiacal ești în horoscopul african și care sunt previziunile pentru tot restul anului. Ce ne așteaptă în perioada martie-decembrie 2022?

Horoscopul african pentru 2022: ce zodie ești?

Zodia Baobab (4 ianuarie – 3 februarie): persoanele născute în această perioadă a anului sunt oneste și justițiare. În 2022, li se va face dreptate în multe aspecte ale vieții. Vine marea revanșă!

ADVERTISEMENT

Zodia chihlimbarului (4 februarie – 5 martie): persoanele din această zodie au o mare aplecare spre artă. Sunt visătoare și deschisă către lucruri noi. Anul 2022 este anul lor. Se vor lansa în multe proiecte grandioase.

Zodia Familiei (6 martie – 4 aprilie): Cei născuți primăvară au ca principal scop întemeierea unei familii. Vorbim aici despre tot ce înseamnă familie pentru cineva. Poate fi vorba inclusiv despre o companie, o afacere care să fie gândită ca o familie. 2022 nu este un an bun pentru noi începuturi.

ADVERTISEMENT

Zodia dragostei (5 aprilie – 4 mai): acești nativi au harul de a-i înțelege pe oameni în profunzime. Sunt foarte spirituali și pot fi bun psihologi. 2022 este un an perfect pentru căsnicie. Lunile septembrie și octombrie sunt cele mai bune pentru nuntă.

Zodia comerțului (5 mai – 4 iunie): persoanele venite pe lume între 5 mai și 4 iunie știu cum să negocieze în viață. Sunt sensibile, dar foarte lucide când situația o cere. În acest an, vor reuși să dovedească o serie de lucruri interesante cu privire la cariera lor.

ADVERTISEMENT

Zodia Strămoșului (5 iunie – 4 iulie): oamenii veniți pe lume în această perioadă a anului sunt extrem de convingători. Au darul vorbirii și știu să obțină ce vor repede. În 2022 vor comunica excelent cu cei din jur. Luna iulie vine cu călătorii. Unii se pot stabili în străinătate.

Zodia Judecătorului (5 iulie – 4 august): Judecătorii horoscopului african sunt foarte buni prevăzători. Au o intuiție de invidiat și o inteligență sclipitoare. În următoarele luni, vor ieși în evidență cu invențiile lor. Mulți ar putea obține burse în străinătate.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în septembrie au un an plin de revelații

Zodia Nucă de Kola (5 august – 3 septembrie): persoanele venite pe lume în pragul toamnei sunt vesele, extrovertite, extrem de implicate în orice fel de activitate. În 2022, vor fi la fel de pasionale și se vor băga peste tot. Vor trăi cu intensitate fiecare moment. Mici cumpene amoroase apar în luna octombrie.

Zodia Călătorului (4 septembrie – 3 octombrie): Nu e vorba despre oamenii cărora le plac să călătorească, ci este mai profund în cazul acestor nativi. Ei sunt cei care călătoresc în tainele Universului, capabili să deslușească mistere și situații greu de descifrat. 2022 va fi anul marilor revelații.

Zodia Distanțelor (4 octombrie – 3 noiembrie): Oamenii născuți în acest interval își propun mereu lucruri mărețe. Sunt destul de reci și distanți, căci le place să observe lucrurile de la distanță. Anul 2022 este prost financiar pentru ei, dar bun din punct de vedere spiritual.

Zodia Copilului Lumii (4 noiembrie – 3 decembrie): Acești nativi sunt cei mai copilăroși și inocenți din tot zodiacul african. Această naivitate vine cu un preț: suferă des din cauza dezamăgirilor. Anul 2022 nu va fi unul cu decepții, ci din contră. Își fac prieteni adevărați.

Zodia Recoltei (4 decembrie – 3 ianuarie): Oamenii aceștia sunt energici, silitori, uneori chiar obsedați de muncă. Nu pot sta locului fără să facă nimic. 2022 este un an excelent pentru proiecte profesionale noi.

 

ADVERTISEMENT