Life

Cea mai bătrână mamă din România se chinuie cu banii: „Nu e ușor”. Clipe grele pentru Adriana Iliescu

Cea mai bătrână mamă din România se chinuie cu banii. Adriana Iliescu a mărturisit că nu este deloc ușor să se descurce cu pensia ei.
07.05.2023 | 15:34
Cea mai batrana mama din Romania se chinuie cu banii Nu e usor Clipe grele pentru Adriana Iliescu
Cea mai bătrână mamă din România se chinuie cu banii. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cea mai bătrână mamă din România se chinuie cu banii. Adriana Iliescu trece prin clipe grele încercând să stea pe linia de plutire.

Cea mai bătrână mamă din România se chinuie cu banii. De ce spune că nu este ușor

Cea mai bătrână mamă din România trăiește doar din pensia ei și trebuie să o întrețină și pe fiica ei. Eliza este acum la facultate și cheltuielile sunt multe.

ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu nu se plânge și spune că lucrurile sunt foarte bine pentru ea și fiica ei. Chiar dacă nu este ușor să trăiască cu bani puțini, ele sunt foarte bine.

„Suntem bine, și eu, și fiica mea. Nu e ușor să trăiești din bani puțini, dar nu ne plângem. Suntem bine și asta le urăm tuturor!”,  spus aceasta pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Eliza se descurcă foarte bine la facultate și mama ei este mai mult decât mândra. Mai mult, aceasta plănuiește să plătească a doua facultate a fiicei sale.

Adriana Iliescu vrea să plătească încă o facultate pentru fiica ei

Pentru că a intrat la buget la prima facultate, la a doua Eliza ar trebui să plătească. Iar Adriana Iliescu a făcut un calcul și poate să îi plătească fiicei sale și a doua facultate.

ADVERTISEMENT

Suma pe care ar trebui să o plătească este 4000 de lei anual și Adriana Iliescu este încrezătoare că va putea să o plătească din pensie.

”Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet!

ADVERTISEMENT

Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a spus Adriana Iliescu pentru Playtech.

Adriana Iliescu are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale și spune că-i place foarte mult filozofia și limba română și mai ales să citească multe cărți.

Eliza o ajută pe mama ei și acasă la mâncare și la curățenie. Fiica Adrianei Iliescu a fost șefă de promoție la liceu și a avut media 9,50 la examenul de bacalaureat.

ADVERTISEMENT