ADVERTISEMENT
News

Cea mai bătrână persoană din lume vindecată de coronavirus! Are 107 ani și este femeie

Autor: Alexandru Năstase | 24.05.2020 | 13:19
Cea mai bătrână persoană din lume vindecată de coronavirus! Are 107 ani și este femeie
107 ani are femeia din Iran vindecată de COVID-19. Sursa foto - hepta.ro

Cea mai bătrână persoană din lume vindecată de coronavirus este o femeie în vârstă de 107 ani. Da, ați citit bine. 107 ani, adică numai un secol peste cei 7 despre care se spune că „sunt anii de acasă”.

ADVERTISEMENT

Cea mai bătrână persoană din lume vindecată de coronavirus!

Saltanat Akhbari, o femeie din Iran, are toate șansele să își păstreze acest record până la finalul pandemiei de COVID-19, indiferent de luna sau anul în care o să scape întreaga planetă de această nenorocire.

Trebuie specificat că medicii au depus eforturi consistente pentru a salva femeia de 107 ani. Conform Fars News, bătrâna s-a făcut bine în urma unui ajutor important atât al medicilor, cât și al asistentelor.

ADVERTISEMENT

Are 107 ani și este femeie

Și-a revenit după ce a petrecut o lungă perioadă de timp în izolare, în spital. Trebuie spus că în acest moment, peste 133.000 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus, în Iran, iar 7.359 de pacienți și-au pierdut viața.

Culmea, nu toată lumea este mulțumită de această statistică – există voci importante care susțin că, de fapt, cifrele reale ar fi mult mai mari

ADVERTISEMENT

În jur de 10.000 de medici și de asistente medicale s-ar fi infectat, din cauza numărului mic de echipamente de protecție.

Iran a decis de curând relaxarea unor restricții. Din acest motiv numărul de infectări noi s-a dublat de la o zi la alta, astfel că autoritățile continuă să supravegheze situația la nivel național.

ADVERTISEMENT

Muzeele şi siturile istorice se vor redeschide pentru a coincide cu sărbătorirea Eid el-Fitr ce încheie luna sfântă musulmană Ramadan, a declarat președintele Rouhani la televiziunea de stat.

Locurile sfinte – unele dintre ele devenite puncte focale ale epidemiei de coronavirus în Iran – se vor redeschide și ele. Credincioşii vor trebui să respecte distanţarea fizică, să poartă măşti şi să folosească propriile mănuşi şi covoraş de rugăciune, a precizat agenţia ISNA.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, preşedintele a afirmat că toţi angajaţii vor reveni la muncă începând cu această săptămână.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!