Fotbal international

Cea mai bună fotbalistă din lume a primit o propunere indecentă pe scenă. Mbappe a rămas mască. Video

04.12.2018 | 14:10
Ada Hegerberg, alături de sora ei, Andrine

Ada Hegerberg a fost desemnată cea mai bună fotbalistă din lume în cadrul galei Balonul de Aur 2018, fiind prima jucătoare din lume care primește acest trofeu. În momentul în care norvegianca se afla pe scenă pentru a ridica premiul, prezentatorul evenimentului a rugat-o să facă twerk. Propunerea indecentă l-a luat prin surprindere pe Kylian Mbappe, care a rămas mască, în timp ce Ada a dat un răspuns clar: “Nu!”

“Vreau să le mulțumesc colegelor mele de echipă, nu aș fi obținut acest premiu fără ajutorul lor. Îi mulțumesc antrenorului meu, președintelui clubului și revistei France Football. Este un pas uriaș pentru fotbalul feminin”, a spus Ada Hegerberg după ce a primit Balonul de Aur 2018 Feminin. Momentul de sărbătoare a fost stricat de prezentatorul evenimentului. “Ai văzut că am pregătit o mică celebrare pentru Kylian Mbappe (premiat cu trofeul Kopa pentru cel mai bun tânăr jucător), așa că am zis să facem ceva similar. Știi să faci twerk?”, a întrebat-o Martin Solveig pe Ada Hegerberg.

Propunere indecentă pentru cea mai bună fotbalistă din lume: twerk la gala Balonul de Aur

“Nu!”, a fost răspunsul prompt al Adei Hegerberg, care și-a luat trofeul și a trecut peste penibilul situației cu un zâmbet scurt, în timp ce Kylian Mbappe a fost luat prin surprindere de propunerea incedentă și a rămas pur și simplu cu gura căscată. Solveig și-a cerut ulterior scuze de la fotbalista din Norvegia și a postat și un mesaj pe Twitter.

Ada Hegerberg, alături de sora ei, Andrine
Ada Hegerberg, alături de sora ei, Andrine

“A venit la mine după aceea și părea foarte trist că a ieșit așa. Nu m-am gândit foarte mult la asta în acel moment. Nu o consider hărțuire sexuală”, a declarat Ada Hegerberg. Sportiva a fost huiduită de publicul francez în momentul în care i-a mulțumit președintelui clubului Lyon, Michel Aulas, care a criticat vehement în ultima vreme gruparea PSG pentru investițiile uriașe făcute de șeici. Norvegianca a marcat 42 de goluri pentru Lyon în acest an, echipă alături de care a cucerit titlul de campioană a Franței.