Sporturi

Cea mai bună sprinteră din România se pregătește alături de iubitul ei: ”E cel mai mare susținător al meu”. Foto

30.12.2020 | 16:55
Cea mai buna sprintera din Romania se pregateste alaturi de iubitul ei E cel mai mare sustinator al meu Foto
ADVERTISEMENT

Cea mai bună sprinteră din România, Marina Baboi, se pregătește alături de iubitul ei, Alberto Gheorghescu, fost campion național în proba de 4×400 metri.

Superba atletă și Alberto sunt împreună de patru ani și jumătate. Cei doi s-au cunoscut la un concurs, au devenit prieteni și mai apoi iubiți.

ADVERTISEMENT

La doar 21 de ani, Marina Baboi este campioană națională în probele de 60 metri, 100 metri și 200 metri.

Iubitul celei mai bune sprintere din România este mereu alături de ea

”Alberto mă ajută foarte mult, vine cu mine zilnic la antrenamente, este sparring partner-ul meu și nu doar atât. Este cel mai bun prieten al meu și cred că asta e foarte important în orice relație, nu ne plictisim niciodată, mereu găsim ceva de făcut”, a declarat cea mai bună sprinteră a României despre relația pe care o are cu iubitul său.

ADVERTISEMENT

”E cel mai mare susținător al meu, e tot timpul în spatele meu, chiar dacă nu e foarte prezent și nu se vede la concursuri, e tot timpul lângă mine, mă susține, el vorbește întotdeauna frumos despre mine, e sută la sută lângă mine”, a mai spus Marina Baboi.

sprinteră România iubit

Atleta a dezvăluit că nu se pricepe la gătit, iar șeful în bucătărie este partenerul ei: ”El gătește în cuplu, doar el! Mie îmi plac la nebunie pastele, iar Alberto le prepară extraordinar. 2020 a fost un an destul de bun pentru mine, mi-am îndeplinit toate obiectivele și sper ca și 2021 să fie la fel”.

ADVERTISEMENT

Alberto Gheorghescu a spus că sunt momente în care devine gelos, dar îi trece repede: ”Mă simt într-un fel mândru și e o bucurie să îți petreci timpul cu ea. Mai am și momente în care sunt gelos, dar trec repede”.

sprinteră România iubit

”Trebuie să renunți la unele plăceri pe care le-ai avea zilnic, uneori ai vrea să ieși în oraș, nu ai cum, vrei să stai mai mult seara, trebuie să te pui devreme la somn, să te gândești că a doua zi o iei de la capăt. Și mai bine de 11 luni pe an cam asta e rutina”, a afirmat fostul campion național.

ADVERTISEMENT

sprinteră România iubit

Marina Baboi face atletism de la 9 ani. Cea mai rapidă atletă a României din ultimii doi ani are în vitrina casei părinților ei un număr impresionant de medalii: 178, dintre care 135 sunt de aur, 37 de argint și 11 de bronz. Ea deține recordurile Jocurilor Balcanice U20 la 60 metri și 100 metri și recordul Jocurilor Balcanice U18 la 100 metri.

ADVERTISEMENT