Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cea mai bună veste pentru Gică Hagi înaintea finalei de titlu Farul – FCSB: „Sunt speranțe să-l avem în teren!”. Video exclusiv

Gică Hagi primeşte şi veşti bune înaintea meciului de titlu dintre Farul Constanţa şi FCSB. Tudor Băluţă este aproape refăcut şi ar putea reveni pe teren.
17.05.2023 | 09:23
Cea mai buna veste pentru Gica Hagi inaintea finalei de titlu Farul  FCSB Sunt sperante sal avem in teren Video exclusiv
Gheorghe Hagi şi Denis Alibec. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa – FCSB este meciul care ar putea decide titlul în SuperLiga. Cele două adversare sunt despărţite de un punct, cu două etape înainte de final, iar constănţenii nu îl vor avea la dispoziţie pe Denis Alibec.

Cea mai bună veste pentru Gică Hagi înainte de meciul de titlu Farul – FCSB: “Sunt speranţe să îl avem în teren!”

Atacantul a fost eliminat direct în meciul cu Universitatea Craiova şi va fi suspendat în ultimele două etape. Totuşi, Gică Hagi are şi veşti bune, Tudor Băluţă este aproape recuperat şi ar putea să intre duminică seara pe teren.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Ciprian Marica a declarat că meciul de duminică va fi unul cu mari emoţii. În ceea ce priveşte gestul lui Alibec, Marica spune că jucătorul Farului ar fi trebuit să fie un pic mai ponderat:

“Vor fi emoţii. Putem vorbi de o finală, care pe care. Adevărul este că am fost mai buni tot acest sezon şi trebuie să demonstrăm şi în această finală. Cert este că pierdem un jucător important.

ADVERTISEMENT

Alibec ne va lipsi, era un pilon important. Să nu uităm că jucăm cu Louis Munteanu, de 20 de ani, cu Mazilu, care are 17 ani. Clar că experienţa lui Alibec era importantă în angrenajul echipei. 

Sperăm să îl avem pe Larie, un pion important în defensivă. Sperăm că Băluţă, avem veşti din ce în ce mai bune, să ne ajute. Înţelegem că recuperarea decurge mai bine decât ne aşteptam. Sunt speranţe să îl avem pe teren.

ADVERTISEMENT

Marica despre Alibec: “Este important să îţi gestionezi tensiunea şi ieşirile!”

Gestul lui în acel moment, l-am înţeles. Nu cred că a avut intenţia de a-l lovi. A vrut să facă fault, să aibă o descătuşare. Nu voia să îi dea una. Nu cred că se gândea că poate lua cartonaş roşu.

Pe de-o parte înţeleg, dar pe de altă parte, sigur, au trecut anii şi peste mine şi este important să îţi gestionezi tensiunea şi ieşirile. Am aproape 40 de ani, văd altfel lucrurile”, a spus Ciprian Marica la FANATIK SUPERLGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT