Life

A suferit cât 10 oameni! Bianca Sârb a vorbit despre traumele prin care a trecut!

„Dragilor, nu m-am operat la nas. Am fost diagnosticată cu cancer de piele”.
14.03.2018 | 19:48
A suferit cat 10 oameni Bianca Sarb a vorbit despre traumele prin care a trecut

Vedeta Antena Stars Bianca Sârbu a trecut prin chinuri de neimaginat. A primit multe lovituri de la viaţă, dar a reuşit să treacă cu bine peste ele. I-a murit soţul şi a rămas cu doi copii, după care a fost diagnosticată cu cancer de piele. Nu s-a lăsat însă doborâtă, ci a luptat cu toată înverşunarea.

Bianca Sârbu (40 ani) este actriţă şi cântăreaţă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” şi ex-concurentă la emisiunea „Te cunosc de undeva”, iar acum prezintă “Agenţia VIP”, la Antena Stars, alături de Cristi Brancu. Luni, 12 martie, ea a avut parte de o mare bucurie, căci şi-a serbat ziua de naştere la deschiderea unui magazin de cosmetice, în Afi Cotroceni Ploieşti, în prezenţa proaspătului ei soţ, Bogdan, şi a mai multor colegi de breaslă. Printre aceştia s-a numărat Maria Buză, Annes, Adriana Bahmuţeanu şi Diana Munteanu.

Bianca Sârbu a făcut mărturisiri chiar de ziua ei. „Dragilor, nu m-am operat la nas”

Şi, la schimbarea prefixului, căci a împlinit 40 de ani, Bianca a primit un tort de la organizatori, îmbrăcat în marţipan, cu un microfon pe el, cu toţii ştiind pasiunea pentru muzică a sărbătoritei. Copleşită de emoţii, ea a povestit că a trecut prin momente extrem de grele din cauza cancerului de piele. “Dragilor, nu m-am operat la nas. Am fost diagnosticată cu cancer de piele. M-am operat de două ori. Faptul că era pe faţă a fost cumplit, dar în două luni am fost pe picioare. Acum nu urmez nici un tratament. A scos tot, mi s-a luat piele de pe obraz şi s-au acoperit zonele afectate. Am trecut prin multe, de-asta spun că nu se ştie câte lovituri primeşti de la viaţă”, a declarat Bianca Sârbu.