Negresa se numără printre deserturile cu un gust deosebit, dar în același timp simplu de preparat. Fie că este de post, cu glazură sau umplută cu gem, această prăjitură este cea mai delicioasă din lume și nu este om care să nu o fi gustat măcar o dată.
FANATIK îți prezintă cea mai simplă și rapidă rețetă de brownie, așa cum cunoscută prăjitura, ingredientele fiind unele puține la număr. De altfel, produsele acestea sunt nelipsite din bucătărie așa că poți face desertul fără să mai fugi la magazin.
Această prăjitură nu este un simplu desert, ci este o adevărată avalanșă de gusturi care îți va încânta papilele gustative începând cu blatul și terminând cu glazura de ciocolată abundentă care îmbrăcă totul.
Ingrediente necesare pentru negresă:
Înainte de a ne apuca de pregătirea negresei în sine trebuie să ținem cont de câteva sfaturi. Primul dintre acestea este legat de încorporarea făinii, care se va face treptat. În felul acesta compoziția va fi una omogenă, fără cocoloașe, iar blatul va fi pufos.
Un alt secret ar fi legat de ouă, acestea trebuie să fie ținute la temperatura camerei înainte de a fi folosite. De asemenea, temperatura de coacere este extrem de importantă. Cuptorul trebuie să fie setat exact, în caz contrar prăjitura se va arde pe margini.
Atenție, negresa nu se taie niciodată fierbinte, așadar trebuie să aveți răbdare până se răcește complet pentru a o putea savura în voie!