Life

Cea mai dragă ființă din viața Alexandrei de la Puterea dragostei a dezvăluit în ce relație mai e cu Codruț

Mai sunt Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei împreună? Fata câștigătoarei sezonului 3 a dat-o de gol pe mama ei, într-o emisiune de pe Youtube.
30.07.2022 | 11:09
Cea mai draga fiinta din viata Alexandrei de la Puterea dragostei a dezvaluit in ce relatie mai e cu Codrut
Alexandra și Codruț, câștigătorii Puterea dragostei 3. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Încurcate mai sunt căile dragostei, mai ales când vorbim despre foștii câștigători ai emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D. Alexandra și Codruț s-au certat și s-au împăcat de câteva ori în ultimul an. Nu e clar nici până acum ce fel de relație mai e între ei!

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei păstrează legătura

Beatrice, fiica Alexandrei de la Purerea dragostei a spus în cadrul unei emisiuni online că mama ei s-a împăcat cu orădeanul. Blondina a trebuit s-o corecteze pe cea mică.

ADVERTISEMENT

Alexandra a recunoscut că ține legătura cu Codruț, cu care s-ar putea vedea în acest weekend la o nuntă unde vedeta trebuie să participe în Cluj. Fata ex-concurentei de la Puterea dragostei a fost ceva mai vehementă când jurnalista Cornelia Ionescu a întrebat-o cine îi ocupă inima mamei sale.

Aceasta a zis că s-a împăcat cu fostul câștigător al reality-show-ului de la Kanal D, semn că i-ar plăcea ca porumbeii să formeze din nou o familie.

ADVERTISEMENT

Beatrice a zis că mama ei vorbește destul de des la telefon cu Codruț. Acest lucru nu a putut fi negat de blondină. Cu toate acestea, Alexandra a spus că relația de prietenie cu fostul ei iubit nu s-a transformat, deocamdată, în ceva mai mult.

„Are mami un iubit?”, a întrebat-o Cornelia pe Beatrice. „Cooodruț!”, a zis fata râzând la Wownews.

ADVERTISEMENT

„Vorbim la telefon”

„Mami zice că vrea bani și el nu îi dă bani. Îmi dă doar mie”, a spus Beatrice amuzată.

„De ce minți? Vorbim la telefon… Dar asta nu înseamnă că ne-am împăcat”, a răspuns Alexandra de la Puterea dragostei.

Vedeta a dezvăluit și una din cele mai mari probleme pe care cu fetița ei din cauza tatălui acesteia. Omul cu care a conceput-o pe Beatrice nu vrea să îi ofere procura pentru a o putea scoate pe cea mică din țară. Alexandra vrea nespus de mult să meargă în vacanță în străinătate cu fetița.

ADVERTISEMENT