Sport

Cea mai dură reacție a lui Cristiano Ronaldo după decernarea Balonului de Aur. Atac subtil la Leo Messi

Cristiano Ronaldo e convins că ar fi meritat să câștige Balonul de Aur în acest an în fața lui Lionel Messi și a prezentat câteva argumente extrem de solide.
01.12.2021 | 16:25
Cea mai dura reactie a lui Cristiano Ronaldo dupa decernarea Balonului de Aur Atac subtil la Leo Messi
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a câștigat cel de-al șaptelea Balon de Aur din carieră, iar Cristiano Ronaldo a obținut cea mai slabă clasare din ultimii 15 ani în această anchetă.

Starul portughez al Manchester United a evitat să comenteze la cald după decernarea trofeului, însă la 24 de ore distanță a comentat la o postare în care se prezentau o serie lungă de motive pentru care Cristiano Ronaldo merita Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a comentat la o postare în care era enumerată o listă lungă cu motivele pentru care merita să câștige Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo nu a dorit să facă niciun comentariu după decernarea Balonului de Aur deși toată lumea aștepta reacția sa după ce a fost învins de marele său rival, Lionel Messi, care are cu două trofee mai mult decât el.

Portughezul lui Manchester United a comentat pe Instagram la o postare în care erau prezentate toate recordurile doborâte de Cristiano Ronaldo în acest an calendaristic.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo a reacționat simplu la această postare: „Fapte”
Cristiano Ronaldo a reacționat simplu la această postare: „Fapte”.

Contraargumentele pentru Lionel Messi în această postare erau că argentinianul nu a câștigat decât Copa del Rey și Copa America cu Argentina.

Cum au catalogat microbiștii victoria lui Lionel Messi la Balonul de Aur: „Furt. Mizerie. Rușine. Lucru pur și simplu regretabil”

Cristiano Ronaldo a scris simplu: “Fapte”, arătând că este de acord cu cele scrise în postarea care a descris victoria lui Lionel Messi din cursa pentru Balonul de Aur 2021 drept un „Furt. Mizerie. Rușine. Lucru pur și simplu regretabil”.

ADVERTISEMENT

Comentariul lui Cristiano Ronaldo a devenit viral în mai puțin de 24 de ore și a fost apreciat de 15.000 de internauți, ceea ce spune multe despre nemulțumirea microbiștilor.

Cristiano Ronaldo a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, prima oară în 2008. De atunci a mai câștigat în anul 2013, 2014, 2016 și 2017.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu are drept scop depășirea lui Lionel Messi la numărul de Baloane de Aur: „Nu mă bat cu nimeni”

Deși Cristiano Ronaldo e aproape de retragere și va împlini 37 de ani, portughezul nu are de gând să se lupte pentru a-l depăși pe Lionel Messi la numărul de Baloane de Aur câștigate. Asta în condițiile în care portughezul are cu două mai puțin decât argentianul și a explicat de ce într-un amplu comunicat de presă.

„Rezultatul de astăzi explică declarațiile lui Pascal Ferre de săptămâna trecută, când a spus că i-am dezvăluit că singura mea ambiție este să-mi închei cariera cu un Balon de Aur mai mult decât Lionel Messi.

Pascal Ferre a mințit, a folosit numele meu pentru a se promova pe el însuși și a promova publicația pentru care lucrează. Este inacceptabil ca persoana responsabilă pentru acordarea unui premiu atât de prestigios să poată minți în acest fel, într-o lipsă absolută de respect față de cineva care a respectat întotdeauna France Football și Balonul de Aur. Și a mințit din nou astăzi, justificând absența mea de la gală cu o așa-zisă carantină care nu ar trebui să existe”.

Cristiano Ronaldo se detașează de rivalitatea cu Messi: „Nu sunt niciodată împotriva nimănui”

„Întotdeauna vreau să îi felicit pe cei care câștigă, ca dovadă a sportivității și fair-play-ului care mi-au ghidat cariera încă de la început, și o fac pentru că nu sunt niciodată împotriva nimănui. Câștig mereu pentru mine și pentru cluburile pe care le reprezint, câștig pentru mine și pentru cei care mă iubesc. Nu mă bat cu nimeni.

Cea mai mare ambiție a carierei mele este să câștig titluri naționale și internaționale pentru cluburile pe care le reprezint și pentru echipa națională a țării mele. Cea mai mare ambiție a carierei mele este să fiu un bun exemplu pentru toți cei care sunt sau vor să fie fotbaliști profesioniști.

Cea mai mare ambiție a carierei mele este să-mi las numele scris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial.Voi încheia prin a spune că atenția mea este deja asupra următorului meci cu Manchester United și asupra a tot ceea ce, împreună cu colegii mei și cu fanii noștri, putem încă realiza în acest sezon. Restul? Restul este doar restul…”, a declarat Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT