Fotbal intern

Cea mai dură reacție despre transferurile de la Dinamo: „Depinde ce cadavre a adus Rednic”

28.11.2018 | 17:25
Cea mai dura reactie despre transferurile de la Dinamo Depinde ce cadavre a adus Rednic

Claudiu Vaișcovici a jucat doi ani pentru Dinamo, marcând peste 50 de goluri și cucerind eventul. Fostul jucător din Ștefan cel Mare, actualmente analist sportiv, nu este impresionat de transferurile făcute de Mircea Rednic.

Vaișcovici a folosit termeni duri la adresa noilor veniți de la Dinamo, precum „New Luați de la Solduri Dinamo” sau „cadavre”. Fostul atacant este deranjat cel mai mult de faptul că Mircea Rednic nu a transferat și jucătorii români, dar îi oferă în continuare încredere antrenorului.

Cea mai dură reacție despre transferurile de la Dinamo

“Of! Deocamdată, ce să spun? Nu au rupt gura târgului cei care au venit. Sintagma care se potrivește strategiei clubului ar fi New Luați de la Solduri Dinamo. Ori că a fost timpul prea scurt, ori că au venit nepregătiți total de unde au venit. Așteptăm să vedem, că cine știe… Erau necesari și niște români, că văd că sunt 7 străini.

E greu, dar poate o scoate Mircea la capat. Eu îl știu un antrenor tenace și ambițios, dar nu depinde numai de el, depinde și de ce «cadavre» a adus și dacă poate să facă treabă cu ele, a spus Vaișcovici la Pro X.

Continuă programul greu pentru Dinamo

După remizele la 1 cu FCSB și cu Gaz Metan, ambele pe teren propriu, pentru Dinamo continuă programul complicat. În weekend joacă în deplasare cu Viitorul, iar în etapa intermediară de săptămâna viitoare primește vizita campioanei en-titre CFR Cluj.

Mircea Rednic are deja probleme cu nou-transferații. Naser Aliji lipsește până la finalul anului din cauza unei accidentări, iar Gregory Tade nu va apuca să debuteze nici cu Viitorul, de asemenea din pricina unor probleme medicale.

„Câinii” au probleme atât pe faza defensivă, primind gol meci de meci, cât și în atac, acolo unde Daniel Popa și Mircea Axente nu sunt pe placul lui Rednic, acesta fiind și motivul aducerii lui Tade.