Fotbal intern

Cea mai fericită zi pentru Moruțan: ”De la meciul din 2018 așteptam clipa asta. M-a ambiționat ce s-a întâmplat atunci”

11.10.2019 | 00:20
Cea mai fericita zi pentru Morutan De la meciul din 2018 asteptam clipa asta Ma ambitionat ce sa intamplat atunci
ADVERTISEMENT

Partida Români U21 – Ucraina U21 de la Ploiești a fost una specială pentru mijlocașul tricolorilor, Olimpiu Moruțan. În urmă cu un an, într-un România – Ucraina la Under 19, tot pe ”Ilie Oană”, Moruțan a marcat, și-a scos tricoul și a fost eliminat, iar colegii săi au ratat calificarea la turneul final de la acea categorie de vârstă. Joi, a venit ziua revanșei.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,20 este cota pentru “1” la meciul Italia – Grecia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Cea mai fericită zi pentru Moruțan: ”De la meciul din 2018 așteptam clipa asta. M-a ambiționat ce s-a întâmplat atunci”

După partida de la Ploiești, Olimpiu Moruțan s-a declarat extrem de fericit pentru faptul că a marcat și a ținut să transmită un mesaj: ”Sunt foarte fericit că am marcat, dar mai fericit sunt că am câștigat. Vreau să le mulțumesc tuturor care m-au incurajat după episodul ratării calificării la U19, dar și celor care nu au fost alături de mine. Vreau să știe că m-au ambiționat și mai tare. Mi-am dorit toată săptămâna să joc meciul de azi. M-am antrenat foarte bine. Mă bucur că am picat cu Ucraina și acum i-am învins.”, a spus jucătorul lui Mirel Rădoi.

Moruțan recunoaște că nu a fost încântat când a aflat că meciul cu Ucraina se joacă tocmai la Ploiești: ”Vrem să ne calificăm și să ajungem cat mai departe. Nu am jucat cu toate echipele din grupă să vedem cât sunt de puternice, dar speram sa le învingem pe toate. Cred că batem Irlanda de Nord. Rădoi ne-a felicitat, ne-a incurajat și ne-a spus că dacă vom juca așa vom ajunge departe.

ADVERTISEMENT

Sincer, nu am fost încântat când am aflat că meciul se va juca la Ploiești pentru că aveam amintiri neplăcute. Mă bucur că eram în vestiar și nu am văzut cartonașul roșu primit de colegul meu Marin”, a adăugat Moruțan.

  • România U21 – Ucraina U21 s-a încheiat 3-0, după golurile marcate de Moruțan (75) și Adrian Petre (80, 90+4)
ADVERTISEMENT