Sporturi

Cea mai frumoasă poveste de dragoste din lumea tenisului! A cerut-o în căsătorie după ce s-au despărțit

04.04.2021 | 10:05
Cea mai frumoasa poveste de dragoste din lumea tenisului A ceruto in casatorie dupa ce sau despartit
ADVERTISEMENT

Bombă în lumea tenisului! Suntem martori la una dintre cele mai frumoase povești de dragoste între doi jucători care practică sportul alb.

Telenovelă cu final fericit pentru Elina Svitolina și Gael Monfis, deși cei doi erau despărțiți de mai bine de două luni. Sportiva ucraineancă de 26 de ani și veteranul din circuitul ATP ajuns la 34 de ani au decis în mod suprinzător să se logodească.

ADVERTISEMENT

Cele două staruri din lumea tenisului au dat semnalul că s-au împăcat după ce și-au reactivat contul comun de Instagram și fac senzație pe rețelele de socializare.

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au logodit

Elina Svitolina și Gael Monfils formează, cel mai probabil, cuplul momentului în lumea tenisului. Cei doi sportivi au lăsat mască fanii din întreaga lume, după ce au anunțat că s-au logodit, deși toată lumea credea că relația lor a fost consumată.

ADVERTISEMENT

Ucraineanca a dezvăluit tot pe contul de Instagram și pe cel de twitter, iar postările au devenit în scurt timp virale, fiind felicitați de mii de fani. Contul comun al celor doi se numește G.E.M.S (trad. „nestemate”) și reprezintă prescurtarea numelor celor doi.

Elina Svitolina și Gael Monfils și-au început relația și 2019

Elina Svitolina și Gael Monfils erau împreună din ianuarie 2019, însă după doar câteva luni s-au despărțit din nou în vara aceluiași an. S-au împăcat însă imediat, până în februarie 2021 când relația părea că a luat sfârșit: „Elina și cu mine am decis să luăm o pauză de la relație. Decizia a fost incredibil de grea, pentru că încă ne iubim”, declara tenismenul francez în februarie 2021.

ADVERTISEMENT

Gael Monfils a declarat că înainte de toate relația lor se bazează pe prietenie și își dorește ca intimitatea lor să fie respectată de către presă și opinia publică: „Dar suntem doi foarte buni prieteni care au realizat că este momentul să ne oferim spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim vieți cât mai fericite și cât mai împlinite. Nu vom face mai multe comentarii și vă mulțumim anticipat pentru că ne respectați intimitatea”, mai explica tenismenul.

Elina Svitolina și Gael Monfils sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din tenisul mondial, cei doi fiind parteneri nu doar în viață ci și pe terenul de tenis. Francezul a trecut și printr-o perioadă de depresie, ceea ce ar putea fi și un motiv în plus pentru ruptura inițială dintre cei doi: „Nu am nicio încredere în mine. Aș vrea să mă trezesc din acest coșmar, dar nu pot. Nu știu când se va termina. E greu”, a spus Monfils după ce a fost eliminat în primul tur la Australian Open cu finlandezul Emil Ruusuvuori.

ADVERTISEMENT