News

Se mărită cea mai importantă femeie din viaţa lui Cristea!

Dupa ani de zile in care s-a dedicat cresterii fiicei sale, Denisa Nechifor este hotarata sa se marite. Nu, nu cu Adrian Cristea, asa cum s-au asteptat pana si prietenii, ci cu un om de afaceri din...
19.06.2014 | 08:58
Se marita cea mai importanta femeie din viata lui Cristea

Dupa ani de zile in care s-a dedicat cresterii fiicei sale, Denisa Nechifor este hotarata sa se marite. Nu, nu cu Adrian Cristea, asa cum s-au asteptat pana si prietenii, ci cu un om de afaceri din Constanta, Paul, care a cerut-o deja de sotie.

Au trait candva o frumoasa poveste de dragoste, in urma careia s-a nascut Rania, fiica lor. In prezent, Adrian Cristea si Denisa Nechifor nu mai formeaza un cuplu, insa au o relatie extrem de apropiata. De dragul fiicei lor, sustin ei. Cu toate acestea, gurile rele au sustinut mereu ca cei doi inca ar nutri sentimente de dragoste unul fata de celalalt.

Denisa si-a pus petrecerea de ziua ei in aceeasi zi si in acelasi loc cu BiancaDenisa si-a pus petrecerea de ziua ei in aceeasi zi si in acelasi loc cu Bianca

Zvonurile au fost amplificate chiar ei, care nu au negat niciodata ca exista posibilitatea sa formeze din nou un cuplu. Numai ca, intre timp, Denisa Nechifor pare sa se fi plictisit sa il astepte pe Adrian Cristea, care a schimbat femeile ca pe sosete.

A primit inelul de logodna!

Denisa a postat pe facebook o poza cu inelul primit de la iubitDenisa a postat pe facebook o poza cu inelul primit de la iubit

De mai bine de un an, blondina se iubeste cu un om de afaceri din Constanta, Paul, insa a preferat sa isi tina relatia departe de ochii presei.Zilele trecute, Denisa a fost ceruta de sotie de partenerul ei de viata, iar ea a acceptat bucuroasa. Extrem de fericita, fosta iubita a lui Adrian Cristea si-a postat pe facebook o poza cu inelul primit de la afacerist:

Iubitul Denisei Nechifor si-a ridicat partenera in brateIubitul Denisei Nechifor si-a ridicat partenera in brate

” Denisa l-a iubit mult de tot pe Adrian si si-a dorit o familie cu el. Din pacate, ea si-a dat seama de mult ca baiatul asta nu se va linisti niciodata. Asa ca s-a resemnat si ea. 

Denisa Nechifor are o relatie serioasa cu constanteanul Paul IonescuDenisa Nechifor are o relatie serioasa cu constanteanul Paul Ionescu

Acum este bine cu Paul, care o iubeste si o respecta. De asemenea, el ii face toate placerile Raniei. Ii este mult mai tata decat Adrian.

Tanarul cu care a iesit blonda la cina se numeste Paul si are afaceri cu fier vechi

Tanarul cu care a iesit blonda la cina se numeste Paul si are afaceri cu fier vechi

 Denisa a primit de curand inelul de la el si am inteles ca vor face nunta mare anul viitor“, a declarat un apropiat al blondinei, pentru CANCAN.ro.

Adrian Cristea, gelos pe fosta iubita!

Denisa, Adi si micuta Rania

Denisa, Adi si micuta Rania

Chiar daca sustine ca are o relatie de prietenie cu mama fiicei sale, Adrian Cristea nu este deloc incantat de faptul ca Denisa Nechifor are o relatie serioasa si ca este indragostita. De altfel, spun apropiatii, el i-ar fi facut blondinei nenumarate scene de gelozie, ba chiar a incercat sa o recucereasca.

Sursa: cancan.ro