Life

Cea mai mare dezamăgire a lui Florin Zamfirescu: ”Trăim o perioadă foarte urâtă”

Florin Zamfirescu a vorbit despre dezamăgirile sale, dar și despre ce se întâmplă în actuala societate. Actorul consideră că am ajuns să ”trăim o perioadă foarte urâtă”.
20.05.2023 | 17:46
Cea mai mare dezamagire a lui Florin Zamfirescu Traim o perioada foarte urata
Cea mai mare dezamăgire a lui Florin Zamfirescu. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Florin Zamfirescu este de departe unul dintre cei mai apreciați actori din România. A spus mereu lucrurilor pe nume și niciodată nu a avut rețineri. De această dată însă, acesta a adus în discuție o mare dezamăgire a sa. Este vorba despre actuala societate.

Cea mai mare dezamăgire a lui Florin Zamfirescu

Într-un interviu acordat la Antena Stars, Florin Zamfirescu s-a arătat dezamăgit de cum au ajuns să trăiască oamenii în prezent. Actorul spune că tot ce vedem în jur este doar răutate, iar nimeni nu se mai bucură de nimic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, doar dezastre și nenorociri s-au tot petrecut în ultimii ani, iar asta îl face să se întrebe ce va urma. În opinia lui Florin Zamfirescu, nu mai există nici demnitate, nici onoare și nici nu se pune problema de mândrie, având în vedere că ”toți fură”.

„Trăim o perioadă foarte urâtă. Oamenii încetează să mai aibă bucurii. În jur e numai răutate. Auzim numai dezastre. Suntem înconjurați de nenorociri. Și atunci, tu, care stai deoparte, ești bătrân, nu mai ești în activitate, te uiți și zici: ”Înotro o luăm, domnule? Unde ajungem, domnule?”. Toți fură. Nu mai există ceea ce credeam că există, demnitate, mândrie, onoare”, a mărturisit Florin Zamfirescu, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Actorul spune că are lucruri personale pentru care se bucură, însă vede numeroase Nedreptăți în jurul său. Acesta nu înțelege ce vor învăța următoarele generații, având în vedere tot ceea ce se întâmplă în prezent.

Pentru Florin Zamfirescu, actuala lume este una cât se poate de crudă. Însă chiar și așa, el încearcă să fie optimist. Actorul speră că lucrurile nu vor rămâne așa și că măcar ceva se va schima în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

”Am bucurii, adică ar trebui să am, dar când văd și nedreptăți și tot sperjurul din jur mă întreb ce îi așteaptă pe ăștia mici, domnule? (…) Că îi învățăm numai prostii din punct de vedere al actualității”, a adăugat actorul. Și nu este prima oară când acesta transmite un mesaj atât de dur. 

Cu ce se ocupă copiii celebrului actor

Menționăm că Florin Zamfirescu are doi copii, de care se declară extrem de mândru. La un moment dat acesta a vorbit despre relația pe care îi are cu cei doi, dar și despre satisfacțiile pe care ambii i le aduc.

ADVERTISEMENT

El a recunoscut că nu i-a îndrumat niciodată pe Vlad sau pe Ștefana să meargă la teatru, așa că fiecare și-a ales meserie după propria dorință. Drept dovadă, fiul actorului este la rândul său regizor de teatru și film, dar și actor.

De asemena, Ștefana, fiica acestuia este și ea actriță de teatru și film. Ambii copii au Absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, cu rezultate excepționale.

ADVERTISEMENT
Tags: