Life

Cea mai mare dorință a Irinei Loghin, la 83 de ani: ”Mă rog să apuc să îmi văd nepoții”

Irina Loghin face dezvăluiri în emisiunea lui Fuego despre viața și cariera sa, dar și despre colegul ei de muzică populară, regretatul Benone Sinulescu. La 83 ani, cea mai mare dorință a sa este să devină bunică.
08.05.2022 | 11:17
Cea mai mare dorinta a Irinei Loghin la 83 de ani Ma rog sa apuc sa imi vad nepotii
Irina Loghin face dezvăluiri în emisiune la Fuego. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Irina Loghin face dezvăluiri duminică, în emisiunea lui Fuego de la TVR 2, despre viața și cariera sa, dar și despre colegul său, regretatul cântăreț Benone Sinulescu, care s-a stins din viață pe data de 18 noiembrie 2021. Alături de el, regina muzicii populare a cântat, ani de zile. Artista își dorește enorm să devină bunică și să își strângă nepoții în brațe. Dacă în tinerețe s-a rugat pentru a avea copii, la 83 de ani, interpreta se roagă să aibă nepoți.

Irina Loghin își dorește să devină bunică

Irina Loghin, în vârstă de 83 de ani, face sport de ani de zile. Înconjoară Lacul Herăstrău în fiecare zi, iar cu alimentația este atentă. Celebra interpretă de muzică populară nu mai consumă carne din anul 1979, de când i s-a făcut rău, după ce a mâncat o friptură și preferă preparatele pe bază de soia.

ADVERTISEMENT

La ce alimente a renunțat Irina Loghin: “Nu mai consum carne de 40 de ani”

”Am reluat spectacolele. Mă pregătesc să plec la Arad. Tocmai am venit de pe lac, am făcut mișcare… Alimentația și sportul au foarte mare importanță pentru organism. E important ce mâncăm!

Eu nu mai consum carne de 40 de ani, dar asta știți deja. Însă eu consum foarte multe preparate din soia și pește. Sarmelele le fac tot din carne de pește. Laptele de soia nu ne lipsește. Noi îl facem în casă. În laptele de soia mie îmi place să mai pun fructe, cum ar fi mere sau banane”, a declarat Irina Loghin, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce sfaturi le dă femeilor

Pe lângă carne, artista a mai renunțat la trei alimente: la mezeluri, la prăjeli și la făinoase.

”Și maioneza de post, tot din soia o fac. Așa că posturile le țin foarte ușor. Însă eu mai am un sfat pentru femeile care vor să arate bine și să fie sănătoase: să elimine din alimentația lor  făinoasele, mezelurile și prăjelile. În rest, să fim optimiști, să avem grijă de noi și să ne facem zile frumoase, că de necazuri oamenii sunt sătui”, a declarat Irina Loghin, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Are doi copii, dar nu are nepoți

Cântăreața este căsătorită cu fostul sportiv Ion Cernea și au împreună doi copii, Ciprian și Irinuca. Doar fata interpretei este căsătorită. Aceasta și-a unit destinul cu un coleg de serviciu pe nume Bogdan Barbu. Cei doi au făcut nuntă în iulie 2018.

Irina Loghin nu are nepoți și aceasta rămâne cea mai mare durere a sa. În tinerețe, cântăreața de muzică populară a făcut tratamente, pentru a putea rămâne însărcinată.

ADVERTISEMENT

S-a rugat lui Dumnezeu să o ajute să aibă copii, a fost de multe ori în Israel, unde a profitat de turnee pentru a păși la locurile sfinte… Așteptarea nu a fost în zadar și speră ca dinivitatea să îi asculte și acum rugăciunile și să devină bunică. ”Cel mai de preț sunt copiii și sănătatea. Mă rog să apuc să îmi văd nepoții”, spune Irina Loghin.

Irina Loghin face dezvăluiri la TVR 2

Duminică, 8 mai, de la ora 15.00, la TVR 2,Paul Surugiu-Fuego vine la TVR 2 cu o ediție nouă la ”Drag de România mea”, în care își face apariția, într-o formă de zile mari, și regina muzicii populare, Irina Loghin. Aceasta aduce cântece mai puțin interpretate la televizor, dar extrem de frumoase și răspunde provocării lui Paul Surugiu, cu testul sincerității.

”Vom afla secretul frumuseții, când va fi bunică, dacă îi este poftă de carne, fiind vegetariană și desigur, dacă îi e dor de cel alături de care a pornit pe drumul cântecului, regretatul Benone Sinulescu!”, susține Paul Surugiu-Fuego.

Ultimul câștigător de la Floarea din grădină, în emisiunea lui Fuego

Fuego promite surprize multe în emisiunea de la TVR 2 și spune că vine cu mai multe capitole. ”Vin cu un strop de patriotism, cu seriozitate, cu domenii captivante, omagii, longevitate și sinceritate, dar și romantism, tinerețe și șlagăre de neuitat.

Astfel, din Ardeal, din inima Hunedoarei, sosește un artist de ispravă, ultimul câștigător al concursului ”Floarea din Grădină”, manager de instituție culturală și interpret iubit și autentic, Cristian Fodor. Ne aduce cântec patriotic, dar și de joc și ne vorbește despre proiectele sale culturale și despre folclorul ca identitate națională”, susține Fuego.

Mihaela Runceanu, omagiată la Drag de România mea

Un moment special va fi cel adus de compozitorul de muzică de film, poet și producător muzical din Basarabia, Elias Tadeus. Acesta a scris muzica pentru numeroase producții internationale și ne va spune cum arată acest proces, ce-l inspiră și ne va recita poeme din noua sa carte de versuri. Mai mult, acesta va avea un moment emoționant la pian, cu un vals de dragoste.

La Drag de România mea revine și artista Carmen Trandafir, cu piesă nouă, cu povești interesante și cu detalii despre colaborarea cu trupa Supermarket. Alături de Paul Surugiu, Carmen va aduce un omagiu regretatei Mihaela Runceanu, cea care i-a fost și profesoară și care pe 4 mai ar fi împlinit 67 de ani!

Invitați din Basarabia

Din Basarabia, cu romantism, melodii apreciate și ascultate, cu milioane de vizualizării, sosește la noi Valentin Uzun. Acesta ne încântă cu glasul special și emoție, ne spune cât de importante sunt concursurile pentru artist și ne cântă în duet cu Paul Surugiu, un șlagăr nemuritor!

Fuego are și el daruri muzicale și o surpriză specială, prezentându-ne doi tineri dansatori talentați, Matei Octavian Cristian si Floroiu Ines Andreea, campioni la numeroase competitii nationale de profesionisti! Nu va lipsi nici baletul condus de Florin Mariș și nici trupa Supermarket!

ADVERTISEMENT