Life

Cea mai mare dramă din viața artistei Ileana Șipoteanu. Bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit chiar de ziua ei

Ileana Șipoteanu trăiește o mare dramă de când și-a pierdut partenerul de viață, Dumitru Lupu. Profesorul și compozitorul a murit de ziua de naștere a artistei.
24.07.2022 | 21:06
Cea mai mare drama din viata artistei Ileana Sipoteanu Barbatul pe care la iubit cel mai mult a murit chiar de ziua ei
Ileana Șipoteanu și drama care i-a marcat existența. Are legătură cu decesul soțului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cea mai mare dramă din viața cântăreței a avut loc în urmă cu 5, pe data de 22 iulie 2017. Bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult a încetat din viață chiar de ziua solistei, lăsând în urma sa o familie îndurerată.

Ileana Șipoteanu și drama care i-a marcat existența. Are legătură cu decesul soțului

Ileana Șipoteanu și-a pierdut soțul în ziua în care a împlinit 50 de ani. Artista îi simte enorm lipsa partenerului de viață alături de care are o fiică pe nume Dumitrana Teodora, care lucrează în prezent ca regizor.

ADVERTISEMENT

Compozitorul Dumitru Lupu a murit la vârsta de 65 de ani. Regretatul artist a suferit un infarct care i-a fost fatal, chiar de ziua de naștere a soției sale, care de atunci trăiește o adevărată dramă la aniversarea sa.

Vedeta publică frecvent mesaje și filmulețe triste, cu gândul la regretatul partener de viață, care de-a lungul carierei sale a scris foarte multe piese muzicale. Printre acestea se numără Unde mergi, iubirea mea cântată de artistă alături de Daniel Iordăcchioaie.

ADVERTISEMENT

Melodia este orchestrată de Dumitru Lupu și este o dedicație evidentă în memoria acestuia, la 5 ani de când a trecut în neființă.

De asemenea, renumitul compozitor este cel care a scris piesele Mă întorc la tine, mare albastră și Hai vino iar în gara noastră mică.

ADVERTISEMENT

„Se spune că… doar suferința ajută spiritul să-și recunoască greșelile. Doamne-ajută, să ne fie bine! O zi Înaltă! Vă salut!”, a scris Ileana Șipoteanu pe pagina de Facebook.

Ileana Șipoteanu, singură după moartea soțului

Ileana Șipoteanu nu și-a refăcut viața amoroasă după moartea soțului, Dumitru Lupu, deși în urmă cu un an spunea că nu duce lipsă de admiratori. Cântăreața a povestit că a fost curtată de bărbați și chiar a ieșit la o întâlnire.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă susține că a amânat foarte mult întâlnirea cu respectivul, dar în cele din urmă a cedat insistențelor. Vedeta a mai subliniat că nu era un bărbat care să i se potrivească.

ADVERTISEMENT
Tags: