Life

Cea mai mare durere a lui Viorel Lis. Oana a mărturisit totul: „Știu că și-ar mai dori”

Oana Lis a făcut o dezvăluire dureroasă despre Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei i-a făcut mărturisirea cu regret în glas.
01.07.2024 | 18:09
Cea mai mare durere a lui Viorel Lis Oana a marturisit totul Stiu ca siar mai dori
Mesajul dureros publicat de Oana Lis. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis a împărtășit cu fanii săi o mărturisire tristă pe care i-a făcut-o Viorel. Fostul primar al Bucureștiului, în vârstă de 80 de ani, trăiește cu o mare durere în suflet, acum că are nevoie îngrijire permanentă și nu mai poate ieși din casă.

Oana Lis, dezvăluire dureroasă despre Viorel Lis

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat într-atât încât nu mai poate ieși din casă, iar Oana îl îngrijește permanent. Soția fostului primar face eforturi uriașe pentru a-i asigura tratamentul, ajungând chiar să vândă lucruri din casă. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îi este greu, nu pleacă și nu îl părăsește pe bărbatul care îi este alături de zeci de ani. Și, din când în când, mai împărtășește cu publicul întâmplări din viața lor. Unele sunt amuzante, iar altele, adevărate lecții de viață.

Recent, Oana Lis a mărturisit că Viorel i-a făcut o dezvăluire tristă. Ajuns la 80 de ani, fostul primar al Capitalei trăiește cu un mare regret. Privindu-și prietenii cu care petrecea în tinerețe, se supără că nu mai poate și el să se bucure de viață.

ADVERTISEMENT

„A fost o știre la TV că Rică și-a deschis terasă la mare la Neptun și Vio îmi zice…’Ia uite, Rică merge…..’. Am simțit atâta tristețe și durere în vocea lui și știu că și-ar mai dori să mai meargă la mare cu prietenii de care îi e tare dor, să fie că înainte dar nu se mai poate. Dar ce repede se face târziu în viață și boală nu știi cum, când te lovește.

Mă și amuză că mă gândeam că vine o vreme la o vârstă când nu ne mai invidiem prietenii că ce mașina și-a luat, etc, ci că unu merge, altu e mai sănătos, unu mai trăiește, etc. Dar bineînțeles că e un privilegiu divin să treci prin fiecare etapă a vieții și el e bucuros și împăcat că e acasă, în confortul lui”, a povestit Oana Lis pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

De ce nu ai avut niciodată copii

Recent, Oana Lis a dezvăluit și motivul pentru care nu au avut niciodată copii. „Viorel și-a dorit copil cu mine, la începutul relației. Eu nu am vrut, din cauza familiei în care am trăit.

Mă gândeam că nu o să fiu un model bun, oare ce o să fie. Încă nu eram pregătită și așa a fost alegerea mea la momentul respectiv. Nici nu știam că o să stau atât de mult timp cu Viorel la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Nici eu nu am știut, fiind diferență de vârstă și chiar și cu un bărbat de vârsta ta, nu știi ce îți aduce viața, ce se întâmplă”, a dezvăluit Oana Lis, conform wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT