Life

Cea mai mare frică a lui Cheloo. Juratul de la iUmor a ținut totul ascuns

Cheloo este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De ceva timp însă, acesta a ales să urmeze și o carieră în televiziune, făcând parte din juriul de la iUmor.
07.11.2022 | 15:09
Cea mai mare frica a lui Cheloo Juratul de la iUmor a tinut totul ascuns
Cheloo a dezvăluit care este cea mai mare teamă a sa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Încă de la începutul carierei sale, Cheloo a fost unul dintre artiștii care a preferat să își țină cât mai departe viața privată de ochii curioșilor. Rareori dă declarații, iar la un moment dat spunea că își dorește ca și copiii săi să stea departe de lumina reflectoarelor.

Care este cea mai mare teamă a lui Cheloo

În timpul emisiunii iUmor însă, sunt momente în care Cheloo mai dă din casă. Așa s-a întâmplat și la cea mai recentă ediție a show-ului, unde am aflat care este cea mai mare teamă a artistului.

ADVERTISEMENT

Deși mereu a părut cât se poate de neînfricat, se pare că în realitate, Cheloo ascunde o fobie destul de interesantă. Mai exact, artistul a dezvăluit că se confruntă cu arahnofobia.

Cu alte cuvinte, lui Cheloo îi este frică de păianjeni și nu îi este deloc rușine să recunoască acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Am arahnofobie, bine că nu ai vorbit de păianjeni, deci nu sport păianjenii. Am o scârbă și o silă totală, deci trebuie să îi omor cum îi văd. Da,da da, deci îi urăsc!

Am fost înconjurat de proști, cretini și păianjeni toată viața”, a dezvăluit Cheloo fără niciuna fel de reținere.

ADVERTISEMENT

Dintre toți jurații de la iUmor, inclusiv Costel, Șerban Copoț a fost cel mai șocat, având în vedere că i-a trebuit 13 sezoane să afle care este cea mai mare frică a lui Cheloo.

De asemenea, el a mai adăugat că de acum poate folosi această informație împotriva colegului său de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

“Aaaa, a trebuit să ajung până în sezonul 13 să aud despre această fobie, arahnofobie. Dacă aducem noi un păienjenel…moare!!”, spune acesta jubilând.

Boala de care suferă Cheloo

Iar arahnofobia nu este singurul lucru pe care îl știm acum despre Cheloo. În urmă cu ceva timp, artistul a mai vorbit și despre boala de care suferă.

Acesta povestea că suferă de daltonism, încă de la naștere, adică incapacitatea de a deosebi unele culori de altele, spre exemplu de verde și roșu.

Deși pe mulți o astfel de afecțiune îi afectează destul de mult, până acum, Cheloo a reușit să țină totul doar pentru el, drept dovadă, târziu am aflat și acest amănunt din viața sa.

ADVERTISEMENT