Cea mai mare greşeală comisă la micul dejun

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/08/2016, 00:01
Cea mai mare greşeală comisă la micul dejun

Ştim deja că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, că trebuie să fie consistent, să ofere organismului energie, dar mai contează un aspect esenţial în luarea unui mic dejun sănătos cu adevărat!

Pentru multe persoane care iau micul dejun, acesta constă eventual în ouă, în lactate, în cereale, însă nu este suficient. Potrivit medicului Krista Yoder Latortue, principala greşeală comisă la micul dejun de multe persoane este că nu mănâncă fructe şi legume. Chiar dacă aportul lor caloric este mai mic decât cel al cerealelor integrale cu lapte sau al ouălor fierte, este esenţial ca la micul dejun să mâncăm cel puţin un fruct şi nişte legume.

Mai exact, jumătate din micul dejul trebuie să conţină fructe şi legume, pe lângă proteinele şi carbohidraţii ingeraţi din ouă şi din cereale, spre exemplu.

Citeşte mai mult pe realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×