Life

Cea mai mare lecție de viață pe care zodia Gemeni trebuie să o învețe până la sfârșitul lui 2020

09.09.2020 | 18:24
Cea mai mare lectie de viata pe care zodia Gemeni trebuie sa o invete pana la sfarsitul lui 2020
Zodia Gemeni. Sursa foto: express.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni a simțit încă de la începutul anului că ceva nu e în regulă, că i se îneacă toate corăbiile, iar finalul lui 2020 ar putea să îi aducă răspunsurile de care au nevoie.

Zodia Gemeni trebuie să învețe să fie sinceri, dar nu duri

Cea mai importantă lecție pe care Gemenii trebuie să o învețe în ultimele luni ale anului este cea a sincerității.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în acest semn de aer nu sunt de fiecare dată 100% sinceri și o fac pentru a menaja interlocutorii de anumite adevăruri.

Chiar dacă sunt extrem de săritori, oameni cu adevărat sufletiști, Gemenii vor ascunde uneori cele mai dure adevăruri pentru a nu face rău.

ADVERTISEMENT

Strategia aceasta ar trebui schimbată pentru că unii își dau seama de asta și o pot folosi la un moment dat împotriva lor.

Așadar, Gemenii trebuie să învețe să fie complet sinceri și deschiși cu cei din jur, asta neînsemnând să fie duri sau să bată cu pumnul în masă de fiecare dată, ci doar atunci când e realmente nevoie de un pic de duritate.

ADVERTISEMENT

Gemenii tind să confunde sinceritatea cu o manifestare un pic mai exagerată a crezurilor lor. Se pot spune lucruri importante, se pot aduce reproșuri și fără spectacol.

Au nevoie de o revenire cu picioarele pe pământ

Lecția sincerității, odată învățată, le va aduce multe beneficii Gemenilor. Încă ceva important: acești nativi de aer trebuie să învețe să fie sinceri în primul rând cu ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă planeta Mercur le aduce abilități suficiente de comunicare și sunt mereu plini de idei inovative, atunci când fac o analiză despre viața lor, despre bunele și relele lor, s-ar putea să sfideze realitatea și să se furișeze în tot felul de colțișoare, să evadeze din lumea reală.

Acesta poate fi și principalul motiv din cauza căruia mulți Gemeni ajung să inventeze o altă realitate: teama de concret.

Pe Gemeni îi așteaptă un viitor strălucit dacă se descurcă așa cum trebuie la capitolul sinceritate până la final de an.

 

ADVERTISEMENT