Cea mai mare pisică domestică din lume, prezentă în Bucureşti, la Romexpo

Cea mai mare pisică din lume, prezentată la expoziţia din Capitală! Are peste 12 kilograme şi peste 1 metru lungime. Şi nu este singura felină specială: la expoziţie puteţi vedea pisici din rase rare.

Peste 250 de pisici din toate colţurile lumii vor fi admirate la Expoziţia Internaţională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 19-20 martie, la Pavilionul C 1 din complexul Romexpo, Bucureşti.

La expoziţia de pisici de la Romexpo, vizitatorii pot vedea peste 20 de rase de feline, unele foarte rare. Inclusiv pisici gigant.

"Este cea mai mare rasa de pisici domestice. Poate sa ajunga la 12-15 kg. Nu au nimic din ceea ce noi avem ca rautate, asa ca sunt perfecte ca animale de casa", a explicat unul dintre participanti.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Prin faţă unui prestigios juriu internaţional vor defila superbe exemplare de pisici din rasele: Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală şi Siameză.

Citeste mai mult pe RTV.NET

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091