Fotbal intern

Cea mai mare problemă a lui Ciprian Deac în perioada de izolare: „M-am săturat să îmi fie foame. Ies din casă când văd mâncare!”

20.04.2020 | 10:44
Cea mai mare problema a lui Ciprian Deac in perioada de izolare Mam saturat sa imi fie foame Ies din casa cand vad mancare
Ciprian Deac, mijlocașul de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac este unul dintre fotbaliștii din Liga 1 cel mai atenți cu aspectul fizic, dar mijlocașul celor de la CFR Cluj recunoaște că duce o luptă grea cu tentațiile culinare, în special în perioade de izolare.

Ciprian Deac luptă cu tentațiile culinare

Pandemia de coronavirus a suspendat activitățile fotbalistice pe teritoriul României, iar jucătorii sunt nevoiți să se pregătească individual, la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac este un fanatic al sălii de forță, mijlocașul recunoscând, în repetate rânduri, că petrece multe ore pentru a-și tonifia musculatura.

Totuși, după ce antrenamentele și meciurile oficiale au fost sistate, Deac recunoaște că duce o luptă grea cu tentațiile culinare, fiind forțat să reducă aportul caloric.

ADVERTISEMENT

Abia aştept să începem antrenamentele, pentru că m-am săturat să-mi fie foame. Când văd mâncare, ies din casă, sincer încerc să mă abţin foarte mult.

Sunt un tip care pune foarte repede kilograme şi sunt foarte atent la alimentaţie, mai ales în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Am redus foarte mult din aportul caloric, pentru că se depune foarte repede. Organismul e obişnuit cu un efort zi de zi şi, nefiind atent la alimentaţie, riscul e foarte mare să pui foarte repede kilograme în plus.

Am avut probleme cu kilogramele până în perioada să plec în Germania. Cred că am avut minimum trei kilograme în plus”, a declarat Ciprian Deac la TV Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Aproape de al treilea titlu consecutiv

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj în ianuarie 2017 și a fost, în ultimii trei ani, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai formației din Gruia.

Mijlocașul de bandă a contribuit decisiv la câștigarea ultimelor două titluri în Liga 1, sub comanda lui Dan Petrescu, iar în acest sezon CFR este aproape de al treilea campionat consecutiv, fiind la patru puncte distanță de FCSB și Universitatea Craiova după disputarea primelor două runde din play-off.

  • 34 de ani are Ciprian Deac
  • 10 trofee a câștigat Deac cu CFR Cluj: 4 titluri, 3 Cupe și 3 Supercupe
ADVERTISEMENT