Life

Cea mai mare provocare pentru chef Dumitrescu la Chefi fără limite: ”A fost una dintre cele mai mari lupte”

Florin Dumitrescu vorbește despre experiența de a fi plecat pentru prima dată de lângă familie. Bucătarul recunoaște că a pierdut momente importante din viața fiicelor sale
12.01.2022 | 12:08
Cea mai mare provocare pentru chef Dumitrescu la Chefi fara limite A fost una dintre cele mai mari lupte
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, unul dintre antrenorii emisiunii „Chefi fără limite”, a întâmpinat probleme de-a lungul celor două luni petrecute în Grecia. Bucătarul recunoaște că este pentru prima dată când a stat departe de casă atâta timp, fapt ce l-a făcut să realizeze că familia este foarte importantă.

Pentru mine, din multe puncte de vedere, Chefi fără limite a fost un proiect care părea că nu se mai termină. A fost foarte greu din toate punctele de vedere, atât fizic, dar și mai mult psihic.

ADVERTISEMENT

Dorul de casă a fost una dintre cele mai mari lupte pe care le-am avut de dus în Grecia.”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, despre Chefi fără limite: “Acest proiect a fost unul dintre cele mai grele”

Florin Dumitrescu susține că a ratat o mulțime de momente importante din viața fiicelor sale în perioada în care au avut loc filmările pentru emisiunea ce va fi difuzată în primăvară, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă trebuia să fie mereu atent la concurenții pe care îi avea în echipă și la probele pe care le avea de câștigat, Florin era mereu cu gândul la soția sa și la cele două fiice ale sale, Ava și Mia.

Florin Dumitrescu în Grecia. Foto: Antena 1

Ba mai mult decât atât, chef-ul s-a întors în România chiar în timpul filmărilor pentru o seară, deoarece dorul de casă era mult prea mare. Deși a stat acasă doar o seară, bucătarul recunoaște că și-a încărcat bateriile și s-a întors alături de concurenți hotărât să câștige.

ADVERTISEMENT

Acest proiect a fost unul dintre cele mai grele. Faptul că nu am fost acasă două luni, timp în care am lipsit de la prima zi de școală, de la prima dată când fata mea cea mare și-a pus mâna în gips…

Am lipsit de la multe lucruri care se întâmplau pentru prima oară. Mi-am dat seama cât de important este să fiu prezent, alături de ele. Mi-a fost foarte dor de fetele mele pe perioada filmărilor, de toate trei, și a fost foarte greu să rezist dorului de casă”, a mărturisit juratul.

ADVERTISEMENT

Când începe emisiunea Chefi fără limite, la Antena 1

În această primăvară, Antena 1 aduce în atenția telespectatorilor obiceiurile și gastronomia Greciei, alături de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „Chefi fără limite” este prima emisiune din România care va reuși să îmbine cu succes arta gătitului, cu călătoriile și experiențele trăite de fiecare concurent.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la Chefi fără limite. Foto: Antena 1
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la Chefi fără limite. Foto: Antena 1

 

Scopul acestei emisiuni este de a aduce în atenția oamenilor cultura și gastronomia diferitor insule din Grecia. Cei trei chefi bucătari se vor întrece și își vor testa limitele alături de concurenții care fac parte din echipa fiecăruia. Pe lângă faptul că vor fi nevoiți să gătească, concurenții vor face cunoștință cu producătorii locali din fiecare zonă pe care o vor vizita.

Ajungem să cunoaștem tot felul de producători locali, care mai de care mai speciali și mai specializați în produsele pe care le fac. Fiind vorba în prima zi despre descoperire și despre cunoaștere și recunoaștere, facem cunoștință cu cheful local.

Fiecare etapă are un chef local, care ne prezintă aerul, gusturile locului. Prima zi se desfășoară prin misiuni, totdeauna având aceste trei echipe care merg fiecare la misiunea ei.

După aceea ne întâlnim toți pentru a vedea ce s-a întâmplat, cine a adunat cele mai multe avantaje și apoi mergem către bucuria Chefi fără limite, amplasată mereu în peisaje spectaculoase.”, a spus Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT