Fotbal international

Cea mai mare ratare din istoria fotbalului? Nu a nimerit spațiul porții, deși a avut poarta goală de două ori în aceeași fază. VIDEO

25.11.2019 | 16:25
Cea mai mare ratare din istoria fotbalului Nu a nimerit spatiul portii desi a avut poarta goala de doua ori in aceeasi faza VIDEO
ADVERTISEMENT

O ligă inferioară din Italia a oferit una dintre cele mai mari ratări văzute în istoria fotbalului. De-a lungul timpului, în acest sport s-au văzut numeroase ratări cu poarta goală, însă ceea ce a făcut un fotbalist dintr-o ligă regională italiană între orice limită.

Cea mai mare ratare din istoria fotbalului? Nu a nimerit spațiul porții, deși a avut poarta goală de două ori în aceeași fază

Faza incredibilă s-a petrecut la meciul Maratea vs. Virtus Latronico, încheiat cu scorul de 6-4 pentru gazde. Numele ”eroului” care a reușit să uimească întreaga planetă cu ratarea sa este Ebrime Njie. Atacant de meserie, acesta a reușit performanța de a rata cu poarta goală din două ipostaze.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, Njie a profitat de o serie de gafe în lanț ale apărări adverse, a trecut și de portar cu puțin noroc și a ajuns singur-singurel cu poarta goală. De la circa 11 metri, atacantul a vrut să rupă plasa, însă a tras violent în bară. Zeița Fortuna a părut să fie de partea lui, întrucât mingea a ricoșat tot la el, iar golul părea iminent. Nu avea să fie așa, întrucât calitățile sale de golgheter i-au jucat o festă și, tot cu poarta goală, a trimis peste.

Comentatorul partidei: ”Cea mai mare gafă văzută vreodată pe un teren de fotbal”

Imediat după dubla ratare, Njie s-a pus în genunchi și și-a pus mâinile în cap. Nici comentatorul partidei nu a rămas impasibil. ”Nu pot să cred! Nu pot să cred! Putea să meargă cu mingea până în plasă. E cea mai mare gafă văzută vreodată pe un teren de fotbal.”, a spus jurnalistul.

ADVERTISEMENT

UImit de ratarea lui Ebrime Njie a fost și jurnalistul care a postat filmulețul online, cel care spune că nu găsește o explicație științifică pentru această ratare: ”Magia divizie secunda din zona Lucana. Încă nu am descoperit o explicație știinșifică pentru acest video”.