Life

Cea mai mare slăbiciune a artistei Vlăduța Lupău. Pur și simplu nu se poate abține

15.09.2020 | 09:37
Cea mai mare slabiciune a artistei Vladuta Lupau Pur si simplu nu se poate abtine
Vlăduța Lupău
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a postat pe Insta Story un clip în care povestește că este înnebunită, practic, după dulciuri, iar o dată la două luni vine la cumpărături împreună cu soțul ei, iar raionul preferat este cel cu delicatesele cu zahăr.

Artista este mare amatoare de prăjituri, ciocolată, napolitane și cam tot ce ține de produsele din magazin, ori pe care le gustă în familie, după ce mama ei le pregătește.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a ținut să le arate și fanilor de pe internet locul în care reușește să scape cu regrete 😀

Vlăduța Lupău, cea mai mare slăbiciune sunt dulciurile

„Ador să vin la cumpărături o dată la două sau trei luni și să mă bag în raionul ăsta.”, a menționat amuzată cântăreața de muzică populară, care se afla la în supermarket împreună cu soțul ei, Adrian Rus, pe care l-a surprins în timp ce alegea câteva dulciuri cu mult, mult zahăr. 😀

ADVERTISEMENT

Cântăreața ține la silueta ei, motiv pentru care dulciurile sunt alimentele pe care le consumă foarte rar, dar mai ales și pentru că are grijă de sănătatea ei. Cu toate astea, prăjiturile și delicatesele dulci sunt slăbiciunea ei și încearcă să stea departe de acest tip de mâncare, căci sunt șanse foarte mari să dea iama în ele.

Și pentru că tot era pe Instagram, Văduța Lupău le-a arătat fanilor și verigheta de la nuntă, dovada legământului pe care l-a făcut în momentul căsătoriei cu Adrian Rus, portarul CFR Cluj. „Dragile mele, m-ați întrebat de-a lungul timpului foarte multe fete cum arată verigheta mea. Are doar un diamant și acolo u detaliu. Și un pic zgâriată.”, a menționat artista, după ce a arătat că pe bijuterie este inscripționat numele soțului ei.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a lansat o piesă pe Youtube cu care se mândrește și pe care o comentează împreună cu fanii ei.

Este una dintre ele mai iubite cântărețe de muzică populară

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus din noiembrie 2019 după un an de logodnă, însă după alți 5 ani de prietenie. Relația lor a fost binecuvântată de părinții cântăreței, care îți iubesc ginerele ca pe fiul lor. Tânăra artistă este una dintre cele mai iubite din Ardeal pentru muzica populară, fiind chemată la mai toate evenimentele pentru a întreține atmosfera cu melodiile ei.

ADVERTISEMENT

Ea a cântat pentru prima dată la 4 ani în emisiunea Tezaur Folcloric, iar la maturitate a prezentat emisiuni destinate iubitorilor de tradiție din România. Vlăduța Lupău a studiat Medicina Veterinară, la fel ca și mama ei, a terminat un master în direcția asta, însă dragostea pentru cântec a fost mai mare. În prezent, ea este comparată cu celebra Andra, care este tot din Ardeal.

ADVERTISEMENT