Carousel hot news

Nici nu a venit bine şi Arlauskis a fost pus în gardă: “AI GRIJĂ!”

Giedrius Arlauskis a semnat cu Steaua un contract valabil pe un sezon şi este hotărît să-şi relanseze cariera în Ghencea, mai ales că perioada petrecută la Rubin Kazan a fost de coşmar pentru...
19.06.2014 | 16:42
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a semnat cu Steaua un contract valabil pe un sezon şi este hotărît să-şi relanseze cariera în Ghencea, mai ales că perioada petrecută la Rubin Kazan a fost de coşmar pentru lituanian. Portarul a efectuat joi dimineaţă vizita medicală la INMS şi este gata să-i demonstreze antrenorului că merită să fie titular. De altfel, Arlauskis nu va avea probleme de acomodare, asta dacă ţinem cont că vorbeşte perfect limba română şi cunoaşte ca-n palmă Bucureştiul şi tentaţiile pe care le oferă din perioada în care a activat la Unirea Urziceni.

“Nu mai sînt la Urziceni, ştiu ce mă aşteaptă la Steaua”

Goalkeeper-ul este conştient că odată ajuns la cea mai galonată echipă din România presa de scandal va fi pe urmele sale, astfel că lituanianul va încerca să stea cît mai departe de ochii vigilenţi ai paparazzilor. “Ştiu ce mă aşteaptă la Steaua, aici voi fi în centrul atenţiei. Pe unde mă voi duce sînt sigur că vor fi fotografi după mine. Mă aştept să mă hărţuiască, să se ţină după mine. Acum nu mai sînt la Urziceni ca să nu mă bage în seamă. Voi sta cumine şi-mi voi vedea de fotbal. Nu-i voi lăsa să-mi afecteze cariera. Îi sfătuiesc să mă lase în pace pentru că nu le voi da posibilitatea să-şi facă subiecte pe spatele meu. Eu, de felul meu, sînt cuminte, am familie şi îmi văd de treabă”, le-a spus Arlauskis apropiaţilor. De altfel, lituanianul a fost sfătuit şi de noii săi colegi să aibă grijă cum îşi va petrece nopţile, mai ales că jucătorii Stelei sînt urmăriţi de paparazzi de fiecare dată cînd ies în oraş.

ADVERTISEMENT

2.FOTBAL:PREZENTARE GIEDRIUS ARLAUSKIS LA STEAUA BUCURESTI (11.06.2014)

Contestat dur de Panduru

Basarab Panduru, fosta glorie a clubului din Ghencea, a contestat dur transferul făcut de Steaua, fiind de părere că în locul lui Arlauskis putea fi adus un alt portar, care să fi jucat constant în ultima perioadă. ”Cred că trebuie să ştie portăreşte, nu româneşte. E mai importantă portăreasca decît limba română. În patru ani nu ai găsit pe nimeni? Tot pe Arlauskis pe care îl ştiam de la Urziceni?”, a spus Panduru la DolceSport.

ADVERTISEMENT

16…partide în patru ani a bifat Arlauskis la Rubin Kazan

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri