ADVERTISEMENT
Nicio categorie

UPDATE / Elveţia mai are nevoie de un punct pentru calificarea directă

UPDATE / Elveţienii s-ar fi putut califica încă de astăzi la turneul final, însă nu au fost îndeplinite ambele condiţii: prima, ca ei să cîştige în Norvegia, ceea ce s-a şi întîmplat,...
Autor: Alin Miu | 10.09.2013 | 23:50
UPDATE / Elveţia mai are nevoie de un punct pentru calificarea directă

UPDATE / Elveţienii s-ar fi putut califica încă de astăzi la turneul final, însă nu au fost îndeplinite ambele condiţii: prima, ca ei să cîştige în Norvegia, ceea ce s-a şi întîmplat, şi cea de-a doua, ca Islanda să remizeze cu Albania. Nordicii nu au fost de acord însă, impunîndu-se cu 2-1 şi urcînd pe locul secund în grupă. În cel de-al treilea meci de azi, Slovenia a triumfat în Cipru, păstrînd în continuare şanse de a prinde locul de baraj.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sînt liderii grupei şi în cazul unui succes se pot califica matematic la Cupa Mondială, elveţienii pot încheia preliminariile la fel de bine pe locul patru. Este cea mai echilibrată grupă, cu alte patru echipe sperînd să ajungă direct la turneul final din Brazilia.

Elveţia nu a pierdut niciunul din precedentele şapte meciuri, iar în deplasare nici măcar nu a primit gol. Lucrurile ar fi putut sta încă şi mai bine pentru această reprezentativă dacă nu s-ar fi făcut de rîs săptămîna trecută în faţa Islandei, pierzînd în 30 de minute un avantaj de trei goluri (scor 4-4). Nordicii joacă acasă cu Albania, ambele naţionale avînd cîte zece puncte.

ADVERTISEMENT

Slovenii pot profita de pe urma acestei etape. În vreme ce adversarele lor au meciurile directe, ei se deplasează în Cipru, cea mai accesibilă echipă din grupa E. Ciprioţii sînt redutabili totuşi acasă, unde au pierdut doar împotriva Norvegiei.

20:00 Norvegia – Elveţia 0-2
21:30 Cipru – Slovenia 0-2
22:00 Islanda – Albania 2-1

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!