Life

Cea mai norocoasă zodie în anul 2023. Bani mulți, petreceri și călătorii pe meleaguri îndepărtate

Anul 2023 vine cu numeroasele și derutantele sale fenomene astrologice, dar cu vești mari pentru o zodie! Leii au parte de o viață de vis anul acesta!
01.01.2023 | 08:30
Cea mai norocoasa zodie in anul 2023 Bani multi petreceri si calatorii pe meleaguri indepartate
Care este cea mai norocoasă zodie în 2023. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

An de vis pentru o zodie norocoasă. A făcut ce-a făcut și din regele junglei a ajuns regele lui 2023, căci Leul este preferatul astrelor. Nu va cunoaște decât drumul înainte, aflat tot timpul pe o panta ascendentă. În călătoria sa spre succes se bucură de bani, familie, prieteni și vacanțe în străinătate.

Leul, cea mai norocoasă zodie din 2023. Atrage banii ca un magnet, are prieteni, succes și călătorește

În 2023 nu scăpăm nici de eclipse, nici de planete în retrograd, toate pregătite să scuture din temelii, să modifice și să rearanjeze viețile zodiilor fără putere în fața astrelor. Efectele sunt multiple, dar în loc să ne gândim la rele, putem celebra încă o călătorie încheiată cu succes în jurul Soarelui, iar când vine vorba de asta, Leul are și mai multe motive de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Horoscopul anului ce tocmai a început îl pune în fruntea semnelor zodiacale, ca un adevărat rege ce este. Totul le merge bine, începând de la viața amoroasă, lipsită de orice dramă, mai ales în primele luni.

Multe momente tandre, pline de pasiune, se anunță pentru Lei și partenerii lor de viață, căci dragostea, fie că e nouă sau durează deja de ani buni, plutește în aer.

ADVERTISEMENT

De la iubire la prietenie e doar un pas…sau invers, cert e că și pe acest plan, nativii zodiei Leu au noroc. Ca niște staruri rock în toată regula, sunt în centrul atenției aproape tot anul 2023.

Ce înseamnă asta? Că Leii reușesc cumva să intre în noi grupuri sociale, unele selecte chiar, și să facă rost de invitații la petreceri exclusiviste, unde cu greu se permite accesul străinilor.

ADVERTISEMENT

Cariera Leului, în plină ascensiune în 2023

Începutul anului 2023 aduce cu sine și proiecte de viitor. Norocoșilor Lei, astrologii le prevestesc multe luni prospere din punct de vedere financiar de acum încolo. Despre carieră, numai vești bune.

Nu se știe exact în ce lună, dar în primăvară este preconizată și o mărire de salariu. Până atunci, însă, nativii sunt mândri din cale afară de realizările lor și simt că au atins vârful lumii în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Leul primește, în sfârșit, recunoașterea dorită, pe care a așteptat-o și după care a tânjit timp îndelungat în 2022, iar ea vine la pachet și cu bani mulți.

Dar pentru a face față drumului către succes, Leii trebuie să-și amintească că deși semnul lor este o fiară feroce, sănătatea este foarte importantă. Nu sunt neapărat vești de îngrijorare, căci bolile îi ocolesc în 2022, doar trebuie să aibă puțină grijă cu stresul și să-și regleze programul de somn.

Nu este o problemă prea gravă, însă. Nativii vor avea mult timp să se relaxeze și să doarmă, deoarece anul 2023 va fi unul plin de vacanțe pentru ei.

Pe lângă micile călătorii din țară, expediții scurte și pline de distracție alături de prieteni, acești Leii se bucură din plin și de plecări în străinătate.

Chiar dacă nu rămân peste graniță ca să-și întemeieze acolo o nouă viață, vor părăsi destul de des țara, oferindu-și ocazia să cunoască oameni și culturi noi, pentru ca anul 2023 să fie unul bogat din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT