Fotbal international

Cea mai nouă reclamă a lui Cristiano Ronaldo a uimit o lume întreagă. Fanii nu se pot opri din râs. VIDEO

17.08.2019 | 12:27
Reclamă Cristiano Ronaldo pentru compania Shopee din Singapore

Cea mai nouă reclamă a lui Cristiano Ronaldo a uimit o lume întreagă. Sunt destui cei care se întreabă ce sumă cu multe zerouri în coadă o fi primit starul portughez pentru această reclamă, dar sunt mult mai numeroși fanii care nu se opresc din râs văzând acest scurt videoclip publicitar care ne arată că o fi bun fotbalist dar niciodată Cristiano Ronaldo nu ar putea reuși în cariera actoricească.

Cea mai nouă reclamă a lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este un obișnuit al reclamelor, pentru că numele său atrage ca un magnet marile companii din lume pentru a-și promova produsele cu ajutorul imaginii portughezului, evident contra unor onorarii mai mult decât substanțiale pentru jucător. Însă această ultimă reclamă i-a făcut pe numeroșii lui fani să se amuze copios.

Este vorba de un clip publicitar pentru Shopee,  compania de cumpărare de produse cu ajutorul unei aplicații, o companie din Singapore, care, cu siguranță, oricât de stângaci ar fi interpretat Ronaldo replicile sale sau de nereușit ar fi fost clipul în sine, oricum a avut enorm de câștigat pentru că foarte multă lume a accesat, dorind să îl vadă pe starul lui Juventus și astfel a aflat de Shopee.

Reclamă Cristiano Ronaldo. Fanii s-au amuzat pe capete pentru felul în care interpretează Ronaldo în acest clip

Cristiano este foarte solicitat de marile companii

Remarcile de pe conturile de socializare cu siguranță că nu i-au produs plăcere portughezului, un tip căruia îi place să fie adulat și lăudat, dar fanii nu l-au iertat și au scris despre faptul că jucătorul nu are nici cea mai mică treabă cu actoria și că e bine să încerce să rămână la ceea ce știe el să facă atât de bine, adică să marcheze goluri.

Nu este însă pentru prima dată când numeroșii admiratori pe care îi are în toată lumea Cristiano Ronaldo scriu despre reclamele mai puțin reușite ale acestuia. Important este că, reușite sau nu, criticate sau apreciate, jucătorului aceste reclame îi rontunjesc substanțial conturile și așa foarte bogate cu sume importante, pentru că un contract cu CR7 obligă compania respectivă la un efort financiar serios.