Life

Cea mai nouă revelație a muzicii, Andrei Bănuță, dezvăluiri emoționante despre pierderea mamei sale: „E îngerul meu din ceruri”

Andrei Bănuță este una dintre revelațiile muzicii românești, tânărul constănțean reușind să se impună într-un timp scurt în industrie. Băiatul ascunde, însă, o poveste dureroasă de viață.
21.03.2022 | 16:55
Cea mai noua revelatie a muzicii Andrei Banuta dezvaluiri emotionante despre pierderea mamei sale E ingerul meu din ceruri
Andrei Bănuță, cântăreț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În spatele zâmbetului pe care îl afișează mereu, Andrei Bănuță ascunde o dramă de neimaginat. La doar 6 ani și-a pierdut fratele, iar peste ceva timp și mama lui avea să plece într-o altă lume.

Andrei Bănuță, copilărie cu pierderi dureroase

Cântărețul care s-a remarcat în industria muzicală de la noi cu piesele sale de succes, printre care un duet cu Theo Rose, a vorbit despre cumpenele vieții sale, la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Andrei a povestit că s-a obișnuit cu moartea, căci în familia lui s-a întâlnit de mai multe ori cu acest fenomen pe care nimeni nu-l poate fenta. Din nefericire, a pierdut două persoane dragi într-un interval scurt, când era doar un copil.

La vârsta de 6 ani, fratele lui, Dragoș, care s-a născut cu o boală gravă, a fost primul care a plecat din familie. Părinții lui au vrut să-l protejeze de acea tragedie, iar acesta a fost dus la nașa lui pe perioada în care aceștia se pregăteau să îl înmormânteze. Peste câțiva ani, mama lui Andrei s-a îmbolnăvit de cancer. La doar 12 ani, Andrei a învățat să îi pună gene false mamei sale pentru a-i reda frumusețea de altădată, în urma ședințelor chinuitoare de chimioterapie.

ADVERTISEMENT
Andrei Bănuță a vorbit despre pierderea mamei sale la Kanal D. Foto: Kanal D

„Am avut instinctul de a fi supărat pe Dumnezeu”

„Am știut o perioadă lungă că se va stinge. Lucrurile se întâmplă atât de rapid. Când pierzi pe cineva, ai două variante: fie rămâi trist, fie fructifici și te gândești să o păstrezi.

Noi speram într-o minune, și eu, și tata. Am avut o lungă perioadă instinctul de a fi supărat pe Dumnezeu. Răul pe care îl primim e rău pentru că nu știm celelalte variante. Mama mea și familia mea am trecut prin multe. Cred că mama obosise. Obosise și după boala fratelui meu, Dragoș. Și sora i s-a stins. Tata a stat și a suportat totul. Dacă mama e îngerul meu din ceruri, tata e icoana mea de aici”, a povestit Andrei Bănuță la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Printre cele mai de succes melodii ale lui Bănuță se numără „Spune-i mama” (în duet cu Theo Rose – 3 milioane vizualizări pe Youtube) și „Mon ami” (peste 12 milioane de ascultări).