Sport

Cea mai proastă veste pentru Dusan Uhrin înainte de Dinamo – U Cluj. Nu mai poate fi recuperat după ce l-a accidentat Torje la antrenament. Exclusiv

Dusan Uhrin Jr., antrenorul lui Dinamo, nu îl va avea la dispoziție pe mijlocașul central Johnathan Rodriguez pentru meciul retur cu Universitatea Cluj.
25.05.2022 | 18:59
Cea mai proasta veste pentru Dusan Uhrin inainte de Dinamo  U Cluj Nu mai poate fi recuperat dupa ce la accidentat Torje la antrenament Exclusiv
Dusan Uhrin mai are la dispoziție 4 zile până la returul cu Universitatea Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Jonathan Rodriguez nu va face deplasarea la Cluj pentru meciul de baraj, după ce a fost accidentat la antrenament de către Gabriel Torje înainte de plecare.

Jonathan Rodriguez ratează și meciul retur cu U Cluj

Din informațiile FANATIK, staff-ul medical al lui Dinamo nu a reușit să îl recupereze pe Jonathan Rodriguez pentru meciul retur cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că jucătorul nu s-a putut antrena, resimte dureri și a făcut infiltrații, după ce a suferit o entorsă la gleznă și nu are nicio șansă să mai fie păstrat în lot.

Vestea bună este că Baptiste Aloe poate intra pe teren din primul minut, după ce la Cluj a fost schimbat în urma unei lovituri puternice primite în pomete de la Ely Fernandes.

ADVERTISEMENT

Mirko Ivanovski, incert pentru meciul cu Universitatea Cluj

Atacantul macedonean a fost indisponibil la meciul tur din cauza unor probleme musculare și nu știe dacă va putea fi 100% din punct de vedere fizic până la ora meciului care va decide soarta lui Dinamo.

Mirko Ivanovski a jucat ultimul meci oficial pe 13 mai, cu UTA, când a fost titular și a fost înlocuit la pauză, însă jucătorul trage tare să fie recuperat la ora meciului.

ADVERTISEMENT

Dinamo, ultimul meci pe stadionul din Ștefan cel Mare

Dinamo va juca meciul cu Universitatea Cluj într-o atmosferă senzațională, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că suporterii „alb-roșii” au dobârât un nou record la bilete.

Este pentru prima dată după Revoluție când un club epuizează toate biletele în doar 48 de ore de la punerea în vânzare a acestora.

ADVERTISEMENT

Acest lucru ar putea pompa entuziasm pentru jucătorii lui Dusan Uhrin, care au nevoie de o victorie cu 3-0 pentru a rămâne încă un sezon în Casa Pariurilor Liga 1. Așadar, 12.000 de suflete vor cânta la unison pentru Dinamo, în ceea ce ar putea fi ultima partidă pe prima scenă a fotbalului pentru cel mai titrat club din România.

  • 12.000 suporteri dinamoviști vor fi prezenți în „Groapă” la meciul cu „U” Cluj, iar biletele au fost epuizate în doar 48 de ore
ADVERTISEMENT