Sport

Cea mai proastă veste pentru Nicolae Dică după FCSB – Viking 1-2. Darius Olaru, suspendat la retur după un galben în minutul 90+5. Video

Darius Olaru (24 de ani), cel mai bun jucător al FCSB, va fi marele absent la meciul retur din Norvegia cu Viking Stavanger din play-off-ul Conference League.
19.08.2022 | 00:16
Cea mai proasta veste pentru Nicolae Dica dupa FCSB  Viking 12 Darius Olaru suspendat la retur dupa un galben in minutul 905 Video
Gigi Becali a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru Darius Olaru. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 2-1 pe Național Arena cu Viking, însă jucătorii lui Nicolae Dică sunt siguri că vor reuși să se califice în grupele Conference League. Cu toate acestea, Darius Olaru nu va putea fi pe teren la meciul din Norvegia.

Darius Olaru, gafă inexplicabilă în ultime secvențe ale meciului cu Viking. L-a scos din sărite pe Nicolae Dică

Darius Olaru a văzut cartonașul galben în minutul 90+5 al partidei cu Viking, cu doar câteva secunde înainte ca arbitrul să fluiere finalul partidei. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Astfel, mijocașul FCSB-ului pentru care Gigi Becali a primit o ofertă de șase milioane de euro va fi suspendat la meciul retur.

Mijlocașul ofensiv  de 24 ani este cel mai bine cotat jucător din lotul FCSB-ului conform Transfermarkt: 5,5 milioane de euro și valorează mai mult de jumătate din lotul lui Viking (8,9 milioane de euro).

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică i-a transmis lui Darius Olaru că va fi amendat: „Va plăti pentru lucrul acesta”

Nicolae Dică a fost extrem de deranjat de faptul că Darius Olaru a văzut cartonașul galben și a dezvăluit că va fi amendat: „Nu este ok ce a făcut el. Va plăti pentru lucrul acesta.

Nu știu dacă se dădeau amenzi pentru astfel de gesturi până să vin eu, însă acum se dau amenzi”, a spus antrenorul FCSB-ului, la PRO Arena după meciul cu Viking.

ADVERTISEMENT

Meciul retur dintre Viking și FCSB se va disputa, joi, 25 august, de la ora 20:00, pe arena din Stavanger (Norvegia), pe un gazon sintetic.

Darius Olaru a evoluat în toate cele nouă partide ale FCSB din startul acestui sezon și a reușit o pasă decisivă cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru Darius Olaru: „Am spus că mai vorbim abia după returul cu Viking”

Gigi Becali a declarat înainte de meciul cu Viking că Darius Olaru este curtat de un club din străinătate, care a făcut o ofertă importantă pentru jucător: „Dacă primesc pe Olaru de 5 sau 6 milioane de euro nu-l dau. Dacă dau oamenii 7-8 milioane de euro îl dau”.

Cu Olaru suspendat la meciul retur, negocierile ar putea intra în linie dreaptă: „A venit o ofertă pentru el de 6 milioane de euro, dar nici nu mă gândesc, am spus că mai vorbim abia după returul cu Viking”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT