Fotbal intern

Cea mai rapidă schimbare din acest sezon al Casa Pariurilor Liga 1! Umilință pentru jucătorul U21

17.08.2019 | 21:32
Cea mai rapida schimbare din acest sezon al Casa Pariurilor Liga 1 Umilinta pentru jucatorul U21

La meciul Sepsi – CFR Cluj s-a produs cea mai rapidă schimbare din acest sezon a Casa Pariurilor Liga 1. Covăsnenii au ales să-l schimbe pe tânărul jucător Szabolcs Kilyen după doar 15 minute de joc pentru a fenta astfel regula impusă de Federaţie, care obligă echipele să aibă doi jucători români Under 21 pe teren la începutul meciului. Culmea că premiera are loc chiar în meciul cu formația lui Dan Petrescu, care la startul sezonului amenința că va face exact acest lucru!

Cea mai rapidă schimbare din acest sezon al Casa Pariurilor Liga 1

Sepsi Sfântul Gheorghe a efectuat cea mai rapidă schimbare din acest sezon a Casa Pariurilor Liga 1. După doar 15 minute jucate în Covasna, cu CFR Cluj, Szabolcs Kilyen a fost înlocuit de Peter Gal-Andrezly. Kilyen era unul dintre cei doi jucători români U21 de la Sepsi, Nicolae Carnat fiind cel care a rămas pe teren pentru a bifa regula dată de FRF, care spune că un fotbalist under 21 român trebuie să fie mereu pe teren.

Schimbarea a venit surprinzător din partea celor de la Sepsi, în condițiile în care antrenorul adversarei de azi, Dan Petrescu, anunța înainte de startul sezonului, că se gândește să schimbe unul dintre cei doi jucători U21 încă din primele minute ale partidei, considerând anormală regula impusă de FRF, care, începând cu acest sezon a cerut doi tineri jucători în primul 11 la startul meciului.

După ce Szabolcs Kilyen a fost înlocuit de Peter Gal-Andrezly, Sepsi a rămas cu doar doi jucători români pe teren: Nicolae Carnat, cel care bifează regula U21, Florin Ștefan, Răzvan Tincu, Bela Feher şi Gabriel Vaşvari.

Constrâns de importanța dublei cu Slavia, Dan Petrescu a ales să schimbe aproape toți jucătorii care au evoluat cu Celtic, Rondon fiind singurul care a evoluat şi la Glasgow, iar Cătălin Itu și Valentin Costache sunt cei doi români Under 21 folosiți de CFR.

Tags: