Life

Cea mai rară zodie din România. Ce spun statisticile din ultimele trei decenii

Cel mai puțin întâlnit nativ pe teritoriul țării noastre. Ce arată evidențele din ultimii 30 de ani. Ce caracteristici are.
22.05.2023 | 21:38
Cea mai rara zodie din Romania Ce spun statisticile din ultimele trei decenii
Cel mai puțin întâlnit nativ pe teritoriul țării noastre. Ce arată evidențele din ultimii 30 de ani. Ce caracteristici are. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cea mai rară zodie din România. Ce spun statisticile din ultimele trei decenii despre acest semn zodiacal. Trendul este același și în restul lumii din cauza unor evenimente care au loc la nivel global în fiecare an, în aceeași perioadă.

Cel mai puțin întâlnit nativ pe teritoriul țării noastre. Ce arată evidențele din ultimii 30 de ani. Ce caracteristici are

Cel mai puțin întâlnit nativ pe teritoriul țării noastre este Vărsătorul. Evidențele din ultimii 30 de ani arată că acesta concurează pentru titlul de cel mai rar semn zodiacal din cauza lunii februarie care este cea mai scurtă din an.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost observat în Europa, cât și în Statele Unite ale Americii. Alte aspecte care au fost luat în calcul de oamenii de știință sunt vremea, sărbătorile și vacanțele. Potrivit womenshealthmag.com, se pare că acestea influențează perioadele de concepție și naștere.

Și nu doar în România se întâmplă acest lucru, ci și în restul lumii. Penultimul nativ din horoscop este guvernat de Saturn care este planeta karmei și a lecțiilor dificile. Acesta se confruntă adesea cu sentimente de izolare și singurătate pe măsură ce se descoperă și își apreciază calitățile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologii spun că Vărsătorul nu este doar o zodie rară, ci și deosebită, nonconformistă și liberă în gândire. Reușește să facă totul diferit față de cei din preajma sa și nu se mulțumește niciodată cu ceea ce i se oferă.

Sunt persoane care vor mai mult, care intenționează să schimbe lumea, să răstoarne reguli și sisteme învechite. Caută soluții pentru binele universal, sunt idealiste, visătoare. Mulți nativi ajung lideri sau ghizi spirituali.

ADVERTISEMENT

Vărsătorul, rebelul zodiacului

Vărsătorul este cu un pas înaintea tuturor și a vremurilor sale. Astrologii spun că este foarte greu să ții pasul cu el. În plus, este cunoscut drept rebelul zodiacului pentru că are tendința de a pune la îndoială regulile și structura.

Independent și evoluat, nu se teme să creeze un mediu bazat pe corectitudine. Printre trăsăturile dominante ale celui mai rar nativ din România se mai află și faptul că are inteligență creativă, putere de anticipație, multă energie, responsabilitate și exigență maximă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Vărsătorul este o zodie care prețuiește mai mult prieteniile decât relațiile amoroase. Nu îi place să fie încorsetat din punct de vedere emoțional. Cu toate acestea face pereche bună în dragoste cu Balanță, Gemeni, Berbec sau Săgetător.

Are o conexiune aparte și cu Leul cu care respectă sintagma celebră: contractele se atrag. E o diferență de 6 luni între cele două zodii care sunt opuse pe roata zodiacului. În plus, cel mai rar nativ preferă oamenii care sunt curioși, rebeli și interesanți. Vrea să fie împins dincolo de zona confort.

ADVERTISEMENT
Tags: