ADVERTISEMENT
Facebook

Cea mai rîvnită burlăciţă, logodită? “Am spus DA!”

Frumosa actriţă Catrinel Menghia a postat, în urmă cu scurt timp, o fotografie pe contul personal de Facebook, în care apare sărutându-se pătimaş cu iubitul său. Iar mesajul actriţei pentru...
Autor: Mirela Apostol | 10.08.2014 | 08:46
Cea mai rîvnită burlăciţă, logodită?

>Frumosa actriţă Catrinel Menghia a postat, în urmă cu scurt timp, o fotografie pe contul personal de Facebook, în care apare sărutându-se pătimaş cu iubitul său. Iar mesajul actriţei pentru această imagine este cât se poate de grăitor: ”Daaa, pentru totdeauna!”.

ADVERTISEMENT

După ce, în urmă cu doar câteva luni, frumoasa româncă a recunoscut că are o relaţie stabilă cu o persoană care nu face parte din showbizz, Catrinel a postat pe Facebook o fotografie care este mai mult decât explicită. Ea şi iubitul se sărută pasional, iar mesajul reprezintă un motiv în plus să ne facă să credem că s-a logodit.

“Daaa!!!!!!!!! Pentru totdeauna!!!!!!!!” – a comentat vedeta această fotografie.

ADVERTISEMENT

Catrinel Menghia, în vârstă de 29 de ani, a fost declarată una dintre cele mai frumoase femei din lume. În iunie 2014, frumoasa actriţă a dat lovitura, fiind distribuită, într-un film al unui regizor italian, Matteo Garrone, alături de Salma Hayek şi Vincent Cassel – „The Tale of Tales”. Proiectul va avea premiera anul viitor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!