Life

Cea mai scumpă rochie a lui Cătălin Botezatu. Cât a costat și cine și-a dorit-o atât de mult

Care a fost cea mai scumpă rochie a lui Cătălin Botezatu? Piesa vestimentară a fost dorită de o persoană din afara României.
29.05.2023 | 11:39
Cea mai scumpa rochie a lui Catalin Botezatu Cat a costat si cine sia dorito atat de mult
Cea mai scumpă rochie a lui Cătălin Botezatu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de renume designeri din România. Derulează numeroase afaceri, atât în România, cât și în străinătate și se laudă cu numeroase colecții fabuloase. Chiar și așa, unele prețuri nu sunt pentru oricine.

Cea mai scumpă rochie vândută de Cătălin Botezatu

În general, produsele lui Cătălin Botezatu sunt ceva mai costisitoare. Chiar și așa, se pare că cei din străinătate apreciază piesele sale vestimentare. Dovada cea mai clară este dezvăluirea făcută de faimosul designer.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit despre cea mai scumpă rochie de mireasă pe care a confecționat-o vreodată. Aceasta nu s-a vândut în România, ci în străinătate. Pe de altă parte, o altă piesă din colecția sa extrem de valoroasă a fost doar închiriată.

Cătălin Botezatu a fost invitat la Online Story by Cornelia Ionescu. Aici, el a fost întrebat și care este cea mai scumpă rochie de mireasă pe care a vândut-o vreodată. Se pare că este vorba despre o rochie de 20.000 de euro, la care s-a muncit aproape trei luni de zile.

ADVERTISEMENT

Nu este clar cine și-a dorit această rochie, cert este că persoana respectivă nu era din țara noastră, după cum povestește celebrul designer.  “20.000 de euro. Persoana respectivă nu eram din România.

S-a muncit aproape trei luni la ea, dar a fost o rochie foarte frumoasă. Poate merita mai mult, dar atât am pus. Am făcut rochii de seară și rochii pentru mirese foarte scumpe și în România”, a povestit acesta.

ADVERTISEMENT

Cine a purtat rochia închiriată de celebrul designer

O altă rochie scumpă produsă de Cătălin Botezatu, care a fost doar închiriată s-a dovedit a fi deosebită. Este vorba despre o rochie cu un top din metal, bătut cu pietre. Doar topul costa cu ani în urmă 15.000 de mărci, iar partea de jos alte 40.000, a mai spus el.

Pentru că i-a plăcut atât de mult creația, designerul spune că a închiriat rochia, iar mai apoi a păstrat-o. Norocoasa care a purtat-o făcea parte atunci dintr-o casă regală, a mai adăugat acesta, în interviul acordat.

ADVERTISEMENT

”Am mai avut o rochie cu un top din metal, bătut în pietre, unde numai topul costa pe vremea aceea 15.000 de mărci și partea de jos costa în jur de 40.000. A fost o rochie pe care doar am închiriat-o și apoi am păstrat-o.

Am închiriat-o unei domnișoare, viitoare doamne care făcea parte dintr-o casă regală“, a mai dezvăluit Cătălin Botezatu, la WOWnews. Menționăm că și în prezent, creațiile faimosului designer sunt la mare căutare, atât în România, cât și în străinătate. 

ADVERTISEMENT