Life

Cea mai senzuală artistă de la noi ar fi încercat să se sinucidă! Primele declarații: ”Nu sunt într-un moment prea bun”

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din zona Banatului, Daniela Ploia, a intrat pe contrasens cu maşina. Din primele informații, artista ar fi vrut să se sinucidă
22.05.2023 | 16:30
Cea mai senzuala artista de la noi ar fi incercat sa se sinucida Primele declaratii Nu sunt intrun moment prea bun
Daniela Ploia ar fi vrut să se sinucidă. A intrat pe contrasens cu masina
ADVERTISEMENT

Daniela Ploia este celebră ca fiind una dintre cele mai senzuale artiste de la noi. Nu de puţine ori aceasta a fost în centrul atenţiei. Deseori, acest lucru s-a întâmplat pentru că a fost implicată în scandaluri fără voia ei. Acum, cântăreaţa din Banat este, din nou, în centrul atenţiei după ce ar fi încercat să se sinucidă.

Daniela Ploia a făcut primele declaraţii după ce a intrat cu maşina pe contrasens

Daniela Ploia a fost zilele trecute protagonista unui episod şocant. Ea se afla în judeţul Timiş şi ar fi plecat de la o cântare. Era la volanul propriului autoturism când la un moment dat, artista ar fi tras de volan şi ar fi intrat pe contrasens.

ADVERTISEMENT

A fost la un pas de a intra într-un alt şofer. Din fericire, bărbatul a avut viteză de reacţie şi a tras rapid de volan. Cei doi nu s-au ciocnit, datorită reacției şoferului, însă maşina bărbatului a ajuns pe camp. Conform Cancan, cântăreața de muzică populară s-a răsturnat cu maşina în şanţ.

Daniela Ploia ar fi repetat că se simte umilită şi nu mai poate trăi aşa

Din fericire pentru Daniela Ploia şi celălalt şofer implicat, niciunul nu a suferit răni majore. Mulţi se întreabă cum a ajuns să se întâmple una ca asta. Se pare că nu ar fi fost vorba despre o neatenţie a artistei, ci despre o tentativă de suicid.

ADVERTISEMENT

Un echipaj al Poliției a mers la locul accidentului pentru a se stabili exact cauzele producerii accidentului. Artista şi şoferul celălalt implicat în accident au decis să facă amiabilă. Se pare că şoferului cu care s-a accidentat Daniela Ploia i-ar fi fost milă de cântăreaţă. El a decis să nu depună plângere împotriva artistei. Daniela Ploia ar fi fost în stare de şoc, plângea şi spunea că se simte umilită.

Cei de la fața locului, susține sursa citată, au spus că artista din Banat ar fi repetat încontinuu că nu mai poate trăi aşa umilită. În plus, Daniela Ploia plângea în hohote şi s-ar fi aflat într-o stare deplorabilă. FANATIK a contactat-o pe cunoscuta artistă pentru declaraţii.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt într-un moment prea bun. Nu vreau să aud de nimeni”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK Daniela Ploia.

Daniela Ploia nu este la prima tentativă de sinucidere? Artista s-a răsturnat cu maşina în râu

În urmă cu trei ani Daniela Ploia s-a răsturnat cu maşina în râul Timiş. Atunci norocul său a fost că patru bărbaţi care se aflau în preajmă s-au repezit să o salveze. Printre aceştia se afla şi un angajat ISU Timiş. Atunci bărbatul a mărturisit că a reuşit să o scoată pe artistă din maşină şi a dus-o acasă. Artista ar fi insistat ca bărbatul să nu dea deloc detalii presei despre incident

ADVERTISEMENT

Daniela Ploia era fericită şi avea planuri de nuntă acum o lună

Episodul de zilele trecute este cu atât mai şocant cu cât Daniela Ploia se declara o femeie fericită în urmă cu doar o lună. Aceasta a dezvăluit pentru FANATIK că iubeşte, din nou. În plus, aceasta luase în calcul şi o mutare din ţară pentru bărbatul care a făcut-o să simtă fluturaşi în stomac.

“Am luat în calcul să mă mut eu în Grecia. Spun asta pentru că sistemul medical românesc este la pământ și nu l-aș compromite pe el. Nici el nu dorește să lucreze în România. Dacă ar fi să mă mut în Grecia aș cânta, aș lucra ca asistentă pentru că am făcut și școala de asistente. Mă descurc cât de cât în limba greacă, știu limba engleză, este în regulă.

Ne-am gândit la cum vom face pe viitor pentru că nu vrem să stăm la distanță. Cred în Dumnezeu cu tot sufletul meu și sper ca de data aceasta să fie cu noroc”, spunea artista pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT