Cea mai sexy jucătoare de volei: Cum arată sportiva care a cucerit reţelele sociale cu formele ei generoase

Ionuţ Cataramă   
in Sporturi
22/07/2016, 09:05
Cea mai sexy jucătoare de volei: Cum arată sportiva care a cucerit reţelele sociale cu formele ei generoase GALERIE FOTO

Winifer Fernandez, o jucătoare de volei de 21 de ani, ar putea deveni noua senzaţie a voleiului feminin datorită formelor sale generoase, potrivit dhnet.be.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO              

Pe lângă faptul că este o sportivă talentată, Winifer posedă şi un al doilea atu: un fizic care o avantajează şi pe care aceasta nu ezită să şi-l scoată în evidenţă.

Aceasta nu are numai nişte fesieri proeminenţi pe care şi-i pune în evidenţă prin perechi de pantaloni extrem de scurte, dar jucătoarea profită de toate punctele sale forte pentru a atrage privirile telespectatorilor.

Din nefericire pentru fanii acesteia, Winifer nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio din cauză că Republica Dominicană nu a reuşit să se califice în competiţie.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×