Life

Cea mai simplă prăjitură fără coacere. Se prepară simplu, ieftin și rapid

23.03.2021 | 23:38
Cea mai simpla prajitura fara coacere Se prepara simplu ieftin si rapid
Cea mai simplă prăjitură fără coacere. Se prepară simplu, ieftin și rapid. Sursa foto: gustoase.net
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă cea mai simplă rețetă de prăjitură fără coacere cu care vei impresiona pe toată lumea, mai ales că se prepară rapid și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente, și anume prăjitura Babnana Split. 

Dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție și ai poftă de un desert cu totul special, află că poți pregăti cu ușurință ceva dulce. Banana Split este și un deser celebru în toată lumea și există o prăjitură care poartă același nume și care îți va încânta papilele gustative.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile următoare cum poți prepara acest desert cu totul special și de ce ingrediente ai nevoie ca să-ți iasă totul perfect. Dacă îți plac deserturile cu fructe, prăjitura Banana Split este perfectă pentru tine și pentru cei dragi.

Cea mai simplă prăjitură fără coacere. Se prepară simplu, ieftin și rapid. De ce ingrediente ai nevoie

Toată lumea a auzit de faimosul desert Banana Split, dar știai că există o prăjitură cu același nume? Banana este un fruct foarte apreciat atunci când vine vorba de preparate dulci. În plus, nu ai nevoie de foarte mult timp ca să prepari acest desert inedit, care este gata în aproximativ 40 de minute.

ADVERTISEMENT

Există multe prăjituri fără coacere care pot fi pe placul tău, iar aceasta este cu siguranță o alegere potrivită. Iată de ce ingrediente ai nevoie și ce pași trebuie să urmezi pentru a face prăjitura Banana Split.

Ingrediente pentru blat

Ingrediente pentru cremă

  •  350 g cremă de brânză
  • 50 g zahăr
  • 240 ml smântână pentru frișcă
  • 3-4 banane
  • o conservă de ananas (400 g)
ADVERTISEMENT

Ingrediente pentru servit

  • cateva felii de banană
  • sos caramel
  • 2 linguri zeamă de lămâie

Banana Split, cea mai simplă prăjitură fără coacere. Care sunt pașii de urmat

  1. Se amestecă biscuiții cu untul topit și presează compoziția obținută într-o tavă de tort, care se unge cu unt.
  2. Se lasă amestecul la frigider și se începe pregătirea cremei. Se bate crema de brânză cu zahărul și se încorporează smântâna pentru frișcă.
  3. Se mixează bine până se obține un amestec omogen și cremos.
  4. Aanasul se zdrobește cât mai bine, de preferat cu un mixer vertical.
  5. Se așază un strat de cremă peste blatul de biscuiți. apoi unul de banane tăiate felii și unul de ananas zdrobit.
  6. Se pune un strat de cremă deasupra ananasului și se repetă procedura.
  7. Prăjitura se lasă a rece pentru cel puțin două ore.
  8. La servire, prăjitura se ornează cu sos de caramel și felii de banane după bunul plac. Feliile de banane se vor da prin suc de lămâie ca să nu oxideze. Poftă bună!