Life

Cea mai simplă și practică metodă pentru a scăpa de condensul de pe geamuri. Trucul rapid

Aburitul geamurilor este una dintre problemele cu care ne confruntă în sezonul rece, dar de acum înainte nu îți va mai da dureri de cap pentru că am găsit soluția.
31.12.2021 | 14:30
Cea mai simpla si practica metoda pentru a scapa de condensul de pe geamuri Trucul rapid
Cum scapi de ferestrele aburite în sezonul rece. Metoda simplă, rapidă și practică. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cea mai simplă și practică metodă pentru a scăpa de condensul de pe geamuri, cauzat de diferența mare dintre temperatura din exterior și cea din casă, este una simplă.

Fenomenul de condens de pe ferestre poate dispărea ca prin minune datorită unui truc extrem de rapid și unui ingredient care nu lipsește din nicio gospodărie.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui cunoscut influencer din Marea Britanie este vorba de o soluție simplă, rapidă și practică care a fost apreciată de foarte mulți oameni din lumea întreagă.

Cum scapi de ferestrele aburite în sezonul rece. Metoda simplă, rapidă și practică

Doamna Hinch, renumită pentru trucurile sale în materie de curățenie, a dezvăluit care este metoda pe care o folosește în anotimpul rece.

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa rapid de condensul de pe geamuri și fără prea multe eforturi soluția este la îndemâna oricui. Tot ce trebuie să faci este să așezi un bol cu sare în preajma ferestrei.

Sarea este cunoscută pentru calitățile sale și pentru faptul că absoarbe excesul de umezeală. În plus, această substanță are rolul de a preveni aburirea.

ADVERTISEMENT

Numită și clorură de sodiu, substanța minerală de mare importanță în gospodărie, este primul remediu ecologic și în același timp eficient pentru a dezumifica mediul din casă.

Sfaturi pentru a preveni umitatea din locuință

E foarte important de știut și faptul că sarea trebuie lăsată să se usuce înainte de a fi refolosită. De asemenea, în cazul camerele mari aceasta se poate amplasa în colțurile opuse pentru o mai mare eficiență.

ADVERTISEMENT

Pentru a preveni umiditatea din locuință este indicat să ținem cont de câteva sfaturi utile. Unul dintre acestea este aerisirea casei. Așadar, e bine să ventilați încăperile timp de 10-15 minute în fiecare zi, în special în zilele însorite și uscate.

De asemenea, ferestrele trebuie neapărat deschise în timpul gătitului pentru a evita condensul cauzat de abur. Regula se aplică și în cazul dușul dacă există o fereastră, în caz contrar folosiți ventilatorul.

Hainele nu trebuie uscate în casă deoarece acestea vor elibera foarte mulți aburi, lucru care favorizează umiditatea.

ADVERTISEMENT
Tags: