Fotbal international

Cea mai tare glumă de pe Twitter, după debutul lui Dennis Man la Parma. Foto

31.01.2021 | 22:28
Cea mai tare gluma de pe Twitter dupa debutul lui Dennis Man la Parma Foto
ADVERTISEMENT

Debutul lui Dennis Man la Parma a adus și cea mai tare glumă pe Twitter cu această ocazie, mai mulți internauți întrecându-se în poante pe rețelele de socializare.

Fostul jucător de la FCSB a prins 10 minute pe teren în duelul pierdut de echipa sa cu scorul de 2-0, în deplasarea de la Napoli.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a intrat în joc după minutul 80, când Parma era deja condusă, și l-a înlocuit pe mijlocașul uruguayan Gaston Brugman.

Cea mai tare glumă de pe Twitter, după debutul lui Dennis Man la Parma

Nu puțini au fost cei cu chef de glume la debutul lui Dennis Man în Serie A, unul dintre internauți distribuind o postare comică: “Președintele clubului Parma i-a blocat numărul lui Gigi Becali după ce i-a trimis de 74 de ori mesajul: “Bagă-l, bă, pe Man”.

ADVERTISEMENT

Sirul de glume nu s-a oprit aici, un alt user postând pe aceeași rețea de socializare: “Dacă managerul lui Parma este feminist și de aceea nu l-a introdus pe Dennis Man de la început?”

În fine un fan al Parmei, după mutarea lui Man și Mihăilă în Italia, i-a cerut pe cei doi titulari și datorită prestației slabe pe care echipa a avut-o în partida cu Napoli: “În cele 3 zile de când o susțin pe Parma nu am fost mai umilit, introduceți-i în teren pe Man și Mihăilă sau mă mut la Bologna.”

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Parma, despre Dennis Man: “Doar timpul va spune cât este de pregătit”

Antrenorul celor de la Parma nu l-a evaluat încă pe Dennis Man, declarând pentru site-ul oficial al echipei că Serie A este la un alt nivel față de Liga 1 iar acest lucru poate reprezenta un obstacol pentru jucătorul român.

“Un fotbalist cu caracteristici pe care nu le aveam în echipă. Nu pot face o evaluare, pentru că s-a antrenat prima oară în această dimineață și doar timpul va spune cât este de pregătit.

ADVERTISEMENT

Este o investiție importantă. Dar, cu tot respectul, vine din campionatul românesc. Știm cât este de dificilă este Serie A, trebuie să-i lăsăm timp să crească. De el depinde să demonstreze dacă este gata”, a declarat Roberto D’Aversa.

ADVERTISEMENT
Tags: