Stiri sportive

Cea mai tare glumă după golurile lui “Mbappe” Coman de la Euro! VIDEO. Cum “au comentat” francezii reușitele

22.06.2019 | 18:02
Cea mai tare gluma dupa golurile lui Mbappe Coman de la Euro VIDEO Cum au comentat francezii reusitele
Cea mai tare glumă după golurile lui Mbappe Coman de la Euro! VIDEO. Cum au comentat francezii reușitele FOTO: Florinel Coman și Tudor Băluță

Priviți imaginile de mai jos cu sonorul pornit! VIDEO:

Golurile de aseară ale lui Florin Coman comentate de francezi, bravo lor că recunosc valoarea.

Gepostet von Ionut Axinescu am Samstag, 22. Juni 2019

Pare un comentariu foarte real al golurilor marcate de Florinel Coman în confruntarea dintre Anglia și România, încheiat 2-4 la Euro 2019. Însă, niște români șugubăți au preluat un comentariu de la un meci al PSG-ului și au lipit sunetul pe imaginile în care Florinel Coman a înscris “dubla” împotriva Angliei din final de meci. Rezultatul este unul spectaculos în care francezii strigă “Kyliaaaaaan Mbapeeee” pe golurile tizului său din România.

Cea mai tare glumă după golurile lui “Mbappe” Coman de la Euro! VIDEO

Până și selecționerul Mirel Rădoi a declarat după meciul cu Anglia că Florinel Coman a fost “veritabilul Mbappe” în această confruntare: “Sunt un român mândru în aceste momente. Suntem foarte aproape de a merge la Olimpiadă, de 55 de ani nu am mai reuşit asta şi băieţii sunt conştienţi de asta. Cred că şi fanii au trăit aceleaşi sentimente ca şi selecţionerul. La golul egalizator 2-2, am încercat să blocăm zonele în care erau puternici.

Le-am spus că trebuie să ducem mingea în bandă pentru că nu mai puteam fizic. Florinel Coman mi-a dat o palmă. Mi-a demonstrat că am greşit echipa. Merită şi va juca titular. Datorită lui am reuşit să câştigăm azi. În momentul în care a trebuit, a fost decisiv. Este originalul Mbappe. Aştept astfel de palme şi de la alţi jucători”, a spus Rădoi.

Imediat după meci, Florinel Coman a fost în culmea fericirii spunând că nu a mai trăit niciodată așa ceva: “A fost un meci foarte greu, cu o intensitate foarte mare şi mă bucur că am ieşit cu capul sus şi cu cele 3 puncte. Am fost împinşi de la spate de public, în ultimele 2 minute am marcat 2 goluri. Nu am trăit niciodată aşa ceva. Rezultatul este cel mai important. A venit timpul să fim răsplătiţi. Ne gândim la meciul cu Franţa. Astăzi a fost fantastic. Ne vom bucura, de mâine ne gândim la meciul cu Franţa”, a spus Coman la finalul meciului.

Cea mai tare glumă după golurile lui Mbappe Coman de la Euro! VIDEO. Cum au comentat francezii reușitele
Cea mai tare glumă după golurile lui Mbappe Coman de la Euro! VIDEO. Cum au comentat francezii reușitele FOTO: Bucuria românilor

Pentru România urmează meciul împotriva Franței, ultimul din grupă. În confruntarea care va avea loc luni, de la ora 22:00, echipa lui Rădoi are nevoie de un punct pentru a-și asigura prezența în semifinale.

8 goluri a marcat România în primele două meciuri de la Euro 2019

2 goluri a marcat Florinel Coman la Euro 2019