News

Cea mai virală scenă din Las Fierbinți VIDEO. A strâns peste 1,8 milioane de vizualizări și-l are în plin plan pe Dorel!

05.09.2019 | 15:37
Cea mai virala scena din Las Fierbinti VIDEO A strans peste 18 milioane de vizualizari sil are in plin plan pe Dorel
Scenă virală cu Bobiță și Dorel din Las Fierbinți. Sursa foto: click.ro

De-a lungul timpului, Las Fierbinți, serialul de comedie cu care Pro TV cucerește audiențele în fiecare an, a oferit publicului numeroase scene memorabile. Una dintre acestea îl are în prim-plan pe Dorel, fratele cârciumarului Bobiță. De altfel, momentul în care personajul interpretat de Mihai Rait Dragomir, a adus zâmbetul pe buzele a milioane de români, devenind în scurt timp virală pe Youtube.

Secvența în care Bobiță îl suspectează pe Dorel că are o iubită

În respectiva scenă, Bobiță observă că fratele său a început să se comporte ciudat și îi încolțește imediat în minte ideea că acesta s-a îndrăgostit. Curios din fire, cum îl știm cu toții, simpaticul cârciumar interpretat de Mihai Bobonete începe să-l „tragă de limbă” în stilul caracteristic, pentru a afla toate amănuntele despre noua cucerire a lui Dorel.

La capătul discuției plină de replici savuroase, Bobiță îl determină pe fratele său să recunoască tot, însă mărturia acestuia declanșează un nou șir de încurcături, în loc să elucideze misterul. Se pare că acesta are o iubită de… 5 ani. Vă lăsăm să descoperiți întreaga poveste, urmărind clipul de mai jos.

Cine este soția lui Dorel din Las Fierbinți

Nici actorul care îi dă viață îndrăgitului personaj nu o duce tocmai rău din punct de vedere al vieții sentimentale. Spre deosebire de fratele cam prostuț al lui Bobiță, Mihai Rait este un băiat descurcăreț și familist convins, iar imaginile recente în care a fost surprins de-a lungul timpului vorbesc de la sine.

E foarte grijuliu şi extrem de atent cu cei dragi, cu soţia şi copilul, un băieţel drăgălaş pe nume Alexandru Mihai, dar şi cu părinţii săi, sosiţi tocmai de la Giurgeni, din locul lui de baştină, pentru a petrece mai mult timp împreună. Despre partenera sa de viață, carismaticul actor dezvăluia că a cunoscut-o – cum altfel? – la un spectacol de stand-up comedy.

Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole. Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa”, a povestit Mihai Rait Dragomir.