Carousel hot news

“Am făcut un pas mare pentru salvarea de la retrogradare”

Ceahlăul a învins în această seara Săgeata şi au urcat la cinci puncte distanţă de locurile retrogradabile. Noul antrenor al moldovenilor, Marin Barbu s-a declarat mulţumit de elevii săi şi...
Autor: Adrian Dumitru | 02.05.2014 | 21:02

Ceahlăul a învins în această seara Săgeata şi au urcat la cinci puncte distanţă de locurile retrogradabile. Noul antrenor al moldovenilor, Marin Barbu s-a declarat mulţumit de elevii săi şi vede în acest meci un pas important în salvarea de la retrogradare.

“Cunosc bine echipa, îi ştiu pe majoritatea jucătorilor. Nu au fost probleme de acomodare, i-am susţinut moral, le-am spus că ar trebui să le fie ruşine dacă iau vreun gol din fază fixă. Mă bucur că au înteles jocul şi modul în care trebuie să lupte. Am făcut un pas mare pentru salvarea de la retrogradare, la condiţiile care sunt aici nu cred că se punea problema să mergem în Liga a II-a”, a declarat Barbu.

Andrei Marc este cel care a dechis scorul în minutul patru al partidei. Acesta a lămurit şi situaţia sa contractuală, deşi a fost contactat de antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, acesta va rămîne la Ceahlăul cel puţin pînă în toamnă.

“Ne bucurăm că am marcat două goluri, se puteau mai multe, dar le păstrăm pentru meciul cu Botoşani. A venit un antrenor nou, ne-a dat încredere, tupeu şi ne-a adus pe drumul cel bun. Am scăpat de retrogradare, obiectivul nostru este să ne situăm undeva în jurul locurilor 10 – 12. Am luat licenţa printre primele echipe, salariile sunt în regulă, nu sunt probleme la noi. Eu rămîn la Ceahlaul, sper ca în toamnă să fac pasul la o echipă mare. Am discutat la un moment dat cu domnul Miriuţă de la CFR, m-a întrebat dacă vreau să vin, dar nu s-a concretizat nimic.”, a declarat Marc.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!