Life

Cealaltă față a Ioanei Tufaru! Fiica Andei Călugăreanu, reacție dură la critici: ”M-am cam săturat să spună lumea verzi-uscate despre mine”

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a decis să replice după ce i s-a reproșat că nu ar avea grijă de copil și că ar cheltui banii puțini pe care îi are pe alte lucruri.
03.11.2022 | 15:45
Ioana Tufaru face tot ce poate pentru a avea grijă de copilul pe care l-a născut / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a fost surprinsă, zilele trecute, de reporterii FANATIK în timp ce își prelua băiețelul, pe Luca, de la școală. Îmbrăcată sărăcăcios, dar cu curate, Ioana și fiul ei s-au bucurat că s-au revăzut, și, de mână, au plecat spre casă.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, răspunde celor care o acuză că nu are grijă de fiul ei

Fiica Andei Călugăreanu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre viața ei și felul în care se implică în educația copilului, ca mama. Surprinsă în câteva imagini în momentul în care îl prelua, de la școală, pe micuțul Luca, Ioana Tufaru, pe numele ei adevărat Ioana Mardare, ne-a dezvăluit că face tot ce îi stă în putință ca micuțul să aibă o viață fără griji.

ADVERTISEMENT

Ioana a recunoscut că viața ei nu este una ușoară, că are probleme financiare destul de mari, dar, ne-a precizat ea, chiar dacă sunt momente în care face foamea, fiul ei nu simte nicio secundă că îi lipește ceva. De altfel, ne-a precizat femeia, ea s-a săturat să fie judecată de oamenii care nu o cunosc și să fie criticată pentru felul în care încearcă să își crească copilul.

Ioana Tufaru, probleme mari până să-și înscrie copilul la școală: ”A fost rea-voință”

– Ioana, ce face Luca? A început școala. Cum este? Îi place?

Luca face foarte bine, a început școala, e în clasa pregătitoare și îi place foarte mult! Îi place că are copii și o îndrăgește foarte mult pe doamna învățătoare!

ADVERTISEMENT

– Cum se descurcă? Are vreo oră preferată?

Se descurcă așa și așa, nu pot spune că perfect, deși nu prea are la ce să se descurce că este primul an școlar, clasa pregătitoare. Nu prea fac ei școală propriu -zis, mai mult colorează, pictează, desenează, învață litere și cifre! Da, din ce observ îi place sportul, mai ales când îi pune doamna să danseze!

– Știu că ai întâmpinat ceva probleme cu el, la înscrierea la școală…

Offff, da! Am încercat la trei școli să-l înscriu până să reușesc la școala la care este acum. Problema era că eu nu aveam viză de flotant pe buletin pe sectorul 6 și din cauza asta nu reușeam, nu voiau să-l primească, pur și simplu, eu cred că a fost rea-voință.

ADVERTISEMENT

Mă trimiteau să merg cu el să-l înscriu în sectorul 3, unde aveam eu adresa în buletin… Norocul mi-a surâs însă, la școala la care este acum, tot în sectorul 6, unde mi l-au înscris fără să stea pe gânduri, sau fără să-mi zică să merg cu el în Titan. L-au înscris și gata! De asta am spus că la celelalte școli a fost rea-voință și nu s-a vrut!

– Colegii lui știu ca este fiul tău, că mama lui Luca e celebră, sa spunem?

Nuuu! Colegii lui sunt foarte mici, de seama lui, 6-7 ani, nu prea știu ei din astea la vârsta lor.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, despre critici: ”Mi-e silă să reproduc ce zice lumea”

– Au fost diferite comentarii… Unii au spus că nu ai grijă de Luca așa cum ar trebui… La ce crezi că s-au referit?

Vai, așteptam să ajungem la întrebarea asta …. Mă doare și m-am cam săturat să spună lumea verzi-uscate despre mine și despre familia mea. Mi-e sila să reproduc ce spune lumea, sau cel puțin ce spune o parte de lume, cea care nu are altceva mai bun de făcut și care se cred perfecți și fără de păcat, despre mine. Zic că nu-mi îngrijesc copilul, că nu-i dau să mănânce, că în loc să-i cumpăr mâncare copilului dau banii pe țigări și sucuri, și alte prostii în loc să-i cumpăr lui, ba chiar am auzit că ar spune lumea că nu-l duc nici la școală, că nu mi-aș da interesul ca el să învețe, etc….

Și dacă îmi e permis, celor care nu au altceva mai bun de făcut decât să arunce venin, le zic așa: să fie de capul lor! Atât! Pai arată Luca a copil nemâncat și neîngrijit? Ați zis că aveți poze paparazzi cu mine? Ce este în pozele alea? Pe bune!? Chiar m-am săturat să fiu acuzată pe nedrept. Normal că răbufnesc.

Sunt persoane care sunt în anturajul meu, în jurul meu, care văd clar dacă copilul meu e îngrijit, dacă am grijă, dacă îl duc la școală. Cu adevărat, chiar m-am săturat. Că dacă nici eu, din puținul meu, din sărăcia mea, nu am grijă de acest copil… Atunci să mă ierte Dumnezeu!

Și dacă fumez și beau suc care e problema? Uite că știu să mă limitez. Să pot bea și un suc, să aibă și copilul mâncare și să nu ne lipsească nimic. Dar trebuie să dau cuiva socoteala ce fac eu cu banii și cum îi drămuiesc? Atâta vreme cât copilul meu arată cum trebuie, cât e îmbrăcat, îngrijit, merge la școală, toată lumea e mulțumită. Nu văd care este problema unora!

Ioana Tufaru, probleme cu banii: ”Mergem mai departe”

– Cum va descurcați cu banii? Tu muncești? Ionuț muncește? Ce venituri aveți pe luna?

Cu banii ne descurcăm la fel ca și până acum, adică greu! Dar, mergem mai departe, nu cerem nimănui nimic, încercăm să ne descurcăm cu ce avem! Eu mai fac diverse colaborări din care mai scot un bănuț, pe la teatru! Ionuț nu muncește, nu pentru că nu vrea, ci pentru că starea de sănătate și medicii nu-i permit! Veniturile sunt mici, e adevărat, dar încercăm să facem față!

– Câți bani ai nevoie pentru Luca lunar, acum că a început și școala? Te ajuta cineva cu bani, rechizite, cărți, haine pentru el?

Să ții un copil în școală în vremurile astea și în condițiile în care alocația de la stat este de 245 de lei e foarte greu! Dar, ne-am descurcat și cu asta. Și chiar vreau să le mulțumesc tuturor celor ce ne-au ajutat cu rechizite pentru școală, am primit foarte multe, ceea ce m-a scutit pe mine de a mai cheltui foarte mult pe ele!

– Ți s-a întâmplat să te ”rupi” de la ceva pentru a-i cumpăra lui Luca cele necesare pentru școală?

Ohooo, și încă de câte ori… Dar nu neapărat pentru școală, ci și așa în general, pentru a avea ce să mănânce sau ce să îmbrace!

Ioana Tufaru: ”Domnul Becali ne mai ajută”

– Îl trimiți cu pachet la școală sau primește acolo mâncare? Dacă îi pui pachet, ce îi pui, ce mănâncă de obicei?

Normal că îl trimit cu pachet, acolo nu primesc decât lapte și niște biscuiți oribili la gust! Îi pun 2 sandvișuri cu margarină și pateu sau margarină și ceva mezel și apă sau ceai! Nu stă mult la școală, cam 4 ore, uneori nu mănâncă ambele sandvișuri pentru că nu are timp! Iar de obicei, acasă, mănâncă mâncare gătită de mine pentru că, da, spre surprinderea multora, eu știu să gătesc și o fac chiar foarte bine. Cum zice Luca: `Mami, gătești foarte bun`!

-Dl Becali v-a mai ajutat, în aceasta perioadă cu ceva? Știu ca înainte Sărbători vă da bani sau mâncare… 

Dnul Becali ne mai ajută, da! Cu ce este, este bine venit ajutorul dânsului, dar eu aș fi mulțumită și dacă nu ar ajuta cu nimic, doar simplul fapt că avem un loc unde să locuim este mare lucru și îi voi fi recunoscătoare pe viața acestui minunat om și înger pentru noi. Iar recunoștința mea față de dumnealui este că Luca îi poarta numele, el se numește și George!

ADVERTISEMENT