Life

Cealaltă față a lui George Burcea. Ce a ieșit la iveală despre fostul soț al Andreei Bălan

23.09.2020 | 18:16
Cealalta fata a lui George Burcea Ce a iesit la iveala despre fostul sot al Andreei Balan
ADVERTISEMENT

George Burcea a fost catalogat în fel și chip de către români după divorțul de Andreea Bălan. După cum a mărturisit chiar el în cadrul show-ului Ferma, se pare că fosta nevastă a avut grijă să îi terfelească imaginea urmărind un plan pentru a pune mâna pe custodia totală a fetițelor pe care le au împreună.

George Burcea a trecut prin multe înainte să devină actor

Unul dintre prietenii cei mai apropiați ai actorului, concurent în reality-show-ul postului de pe Pache Protopopescu, a făcut câteva dezvăluiri de suflet despre George punându-l într-o lumină nouă.

ADVERTISEMENT

Daniel Nuță, cunoscut actor și el, a spus că puțină lume îl cunoaște pe Burcea așa cum este în realitate și că a trecut prin foarte multe greutăți, iar unele din episoadele suferite în copilărie l-au marcat destul de tare.

Acesta a spus că George nu este un tip dur sau rău, așa cum ar lăsa să se înțeleagă fosta lui soție, și că probabil mare parte din comportamentele sale au rădăcini adânci. Un simplu exemplu în acest sens ar fi faptul că a trebuit să îndure un tată alcoolic care o bătea foarte des pe mama lui când el era mic.

ADVERTISEMENT

Anisia Gafton, despre ex-ul Andreei Bălan: „Cel mai gospodar dintre toți”

„Este un om cu o poveste de viață cum rar auzi. Omul ăsta a trecut prin niște evenimente pe la 9-10 ani… Toate lucrurile vor fi spuse în a doua parte din cartea pe care o va scoate. Știu foarte mult”, a dezvăluit prietenul lui George Burcea la PRO TV PLUS.

„Prima parte a cărții a fost despre mama lui. În partea a doua, lucrurile acelea se vor transforma într-un serial. Știu întâmplări nasoale. Pot să spun că a fost ani buni pe mare și acolo a trecut prin multe”, a mai spus Daniel Nuță.

ADVERTISEMENT

În emisiunea prezentată de Vali Bărbulescu, „Ferma. În plus”, Anisia Gafton a avut și ea cuvinte numai bune de adresat la adresa lui Burcea. Anisia a spus de ce l-a desemnat pe el fermierul săptămânii la plecarea ei din concurs: „L-am desemnat pentru că pentru mine a fost cel mai gospodar dintre toți. Mulgea vaca, făcea mereu curat, parcă era într-o relație permanentă cu vaca aia. Din toți, vaca l-a acceptat doar pe el”.