Sport

Cealaltă faţă a lui Gigi Becali! Patronul FCSB şi-a schimbat discursul în lupta la titlu. De la: “Nu ne stă nimeni în cale!” la “Doar dacă vrea Dumnezeu!”

Gigi Becali şi-a schimbat discursul în acest play-off referitor la lupta la titlu. Dacă anii trecuţi, latifundiarul ameninţa că echipa lui va bate tot şi va lua titlul, în acest sezon patronul FCSB a fost mai cumpătat.
10.05.2022 | 21:29
Cealalta fata a lui Gigi Becali Patronul FCSB sia schimbat discursul in lupta la titlu De la Nu ne sta nimeni in cale la Doar daca vrea Dumnezeu
Gigi Becali, schimbare în declaraţii. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este aproape de titlu după o pauză de 7 ani. Roş-albaştrii s-au impus pe terenul Universităţii Craiova cu 1-0 şi dacă vor câştiga meciurile cu FC Voluntari şi CFR Cluj din ultimele două etape se vor impune în campionat.

Cealaltă faţă a lui Gigi Becali! Patronul FCSB şi-a schimbat discursul în lupta la titlu

Interesant este că Gigi Becali şi-a schimbat discursul încă de la începutul acestui play-off. Dacă anii trecuţi latifundiarul se arunca în declaraţii pompoase şi ameninţătoare la adresa rivalilor, de această dată patronul a fost mai cumpătat.

ADVERTISEMENT

Poate că în acest sens a contribuit şi diferenţa de 7 puncte în favoarea CFR-ului la începutul play-off-ului, cea mai mare distanţă între primul şi al doilea loc de la schimbarea formatului în Casa Pariurilor Liga 1.

Ce spunea latifundiarul înainte de startul play-off-ului: “Avem zero şanse la titlu sau 100% şanse. Dacă Dumnezeu vrea să câştigăm titlul, îl câştigăm”

Înaintea play-off-ului, Gigi Becali declara pentru FANATIK: “E foarte simplu. Avem zero şanse la titlu sau 100% şanse. Dacă Dumnezeu vrea să câştigăm titlul, îl câştigăm. Dacă nu, nu. De asta spun zero sau 100% pentru că ei au un avans foarte mare. Ce şanse să mai avem?

ADVERTISEMENT

Dacă vrea Dumnezeu, câştigăm. În mod normal nu avem şanse, v-am zis. Dar dacă începe CFR Cluj să se împiedice şi pierde puncte… De aia zic că noi o să câştigăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu”, a spus Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB şi-a păstrat discursul optimist chiar şi când CFR Cluj s-a distanţat la opt puncte în fruntea clasamentului, după ce echipa sa a pierdut pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova, scor 0-2:

ADVERTISEMENT

”Dacă vrea Dumnezeu, Craiova câștigă toate meciurile și e campioană. Sau CFR nu mai câștigă niciun meci. Ce, Craiova nu poate lua titlul? Poate”, a spus latifundiarul.

După acel eşec, roş-albaştrii au avut un parcurs perfect, cu cinci victorii fără gol primit: 4-0 cu Voluntari, 1-0 cu CFR Cluj, 4-0 cu Farul, 4-0 cu Argeş şi 1-0 cu U Craiova. Victoriile pe linie au topit diferenţa de 8 puncte, iar campioana en-titre mai are doar două lungimi avans înainte de final.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a rămas cumpătat şi după victoria de la Craiova: “Luăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu. Deocamdată așa se pare, să vedem dacă vrea până la final”

Contactat de FANATIK după victoria obţinută în final cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a declarat: ”Nu am niciun fel de impresie față de victoria de azi, așa a vrut Dumnezeu. Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu.

Așa v-am spus și la începutul play-off-ului, că luăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu. Deocamdată așa se pare, să vedem dacă vrea până la final”, a spus patronul celor de la FCSB pentru FANATIK.

Anii trecuţi discursul patronului era unul avântat: “Nu ne stă nimeni în cale!”

Discursul patronului FCSB este complet faţă de alţi ani când era sigur că echipa lui va călca totul în picioare şi va reuşi să câştige titlul: “Nu ne stă nimeni în cale! Suntem prea puternici să pierdem”, era discursul lui Gigi Becali sezoanele precedente.

Spre deosebire de stagiunile trecute, FCSB are un parcurs excelent în play-off. Echipa lui Toni Petrea are 7 victorii şi un eşec, venit la capătul unui meci dominat împotriva Universităţii Craiova pe Arena Naţională.

Roş-albaştrii sunt la mâna lor în lupta la titlu. Dacă FCSB câştigă meciurile cu FC Voluntari şi CFR Cluj din ultimele două etape, devine campioană pentru prima dată după 7 ani.

  • 2015 este anul în care FCSB a câştigat ultima dată titlul în Casa Pariurilor Liga 1
  • 2 puncte are avans CFR Cluj în clasament 

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,22 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: